Antalya'da Bir Avukat Rus Kadını Vurdu - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Bir Avukat Rus Kadını Vurdu

Antalya'da bir avukat, henüz belirlenemeyen bir nedenle yan komşusu evli ve iki çocuk annesi Rus kadını tabancayla vurarak ağır yaraladı.

30.06.2015 09:43  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, Diyarbakır Barosuna kayıtlı avukat 34 yaşındaki avukat M.K.S, henüz belirlenemeyen bir nedenle yan komşusu evli ve iki çocuk annesi Rus uyruklu 35 yaşındaki Lyudmila Peregon'u tabancayla vurarak ağır yaraladı.

AVUKATLA TARTIŞTI

Olay, geçen pazar gecesi saat 01.00 sıralarında, Konyaaltı ilçesi Liman mahallesi 10'uncu sokaktaki bir sitede meydana geldi. Rusya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk iş adamı ile evli iki çocuk annesi 35 yaşındaki Lyudmila Peregon, birkaç gün önce Antalya'da sahibi oldukları sitedeki evlerine tatile geldi. Tatilini yapan Peregon, aynı sitede önceden tanıdığı ileri sürülen Diyarbakır Barosuna kayıtlı avukat 34 yaşındaki avukat M.K.S ile olay gecesi henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı.

VURULAN KADIN GÜVENLİK KULÜBESİNE SIĞINDI, ORADA DA KURŞUNLANDI

C Blokta yan yana oturan ikili arasında apartman merdivenlerinde başlayan tartışma bahçeye taştı. Sinirlerine hakim olamayan M.K.S, üzerinde bulunan tabancayla Peregon'a ateş etti. Kanlar içinde kalan Rus kadın, kendini güçlükle güvenlik kulübesine atarak yardım istedi. Peregon'un arkasından gelen M.K.S, kadına bir elde burada ateş ederek otomobiliyle olay yerinden uzaklaştı.

RUS KADIN YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kadına ilk müdahale doktor olan bir site sakini tarafından yapıldı. Çağrılan 112 acil servis ambulansıyla Rus kadın Peregon, Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Akciğerinde zedelenme bulunan Peregon, göğüs cerrahi yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Kadının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, polis kaçan zanlıyı yakalamak için araştırma başlattı.

AYNI SİTE DE 7 YILDIR KİRACI

Olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen avukat M.K.S.'nin aynı sitede kiracı olarak 7 yıldır gelip gittiği öğrenildi. Şüphelinin olaydan birkaç gün önce meskun mahalde ateş etmekten ifadesine başvurulduğu belirtildi.




Antalya\'da Bir Avukat Rus Kadını Vurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Bir Avukat Rus Kadını Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • A.d.a.n.a: Sonucta bi kiro ne beklersin ki okumakla adam olunmuyo kiro her yerde kirodur medeniyeten uzak yasarlar senin antalyada ne isin bar kiro git doguya yasa magranda 31 40 Yanıtla
  • halkçı adam: başka ne beklenir bunların geninde var gözünü kırpmadan adam vurmak pkk lıdır araştırsınlar belki diploması bile sahtedir 30 17 Yanıtla
  • atakan: Diyarbakırlı kürtten daha ne beklenir...bunların hepsi terörist... 25 21 Yanıtla
  • Ahmedi nejat: Tahmin etmiştim kekoymuş 29 11 Yanıtla Murat: Aynen 17 6
  • hakli miyim ?: arkadasim okumusu da da cahil bu kürtlerin bi degolun gidinn bu ülkedennnnn 29 10 Yanıtla
  • 00: Her eşşek avukat yapılmamalı. 18 16 Yanıtla
  • four men: Diyarbakirli öldurmeye alismis 24 7 Yanıtla
  • haklımıyım denilen zavallıya cevap : lan kimi kimin toprağından kovuyorsun özürlü 11 5 Yanıtla
  • sibel.: kiro. onlar amerika ya gitse de kiro. ne işin var Antalya da. russ lar susmaz. cevabı verir tabiki. kiro da kendini ne zahnetmis acaba? 11 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement