Bakan Avcı'dan İhsanoğlu'na Gönderme - Son Dakika
Güncel

Bakan Avcı'dan İhsanoğlu'na Gönderme

Milli Eğitim Bakanı Bakanı Nabi Avcı, birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği baba ocağı Bilecik’te, dün mikrofon sıkıntısı yüzünden Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile CHP ve MHP'li parti yöneticileri ile milletvekilleri arasında yaşanan olaya gönderme yaparak, "Biz çok şükür neye geldiğimiz biliyoruz.

07.08.2014 17:46

Milli Eğitim Bakanı Bakanı Nabi Avcı, birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği baba ocağı Bilecik'te, dün mikrofon sıkıntısı yüzünden Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile CHP ve MHP'li parti yöneticileri ile milletvekilleri arasında yaşanan olaya gönderme yaparak, "Biz çok şükür neye geldiğimiz biliyoruz. Ayrıca bizi size hiç kimsenin takdim etmesine gerek yok. Biz birbirimizi tanıyoruz" dedi.

Dün geceyi Bilecik'teki Polisevi'nde geçiren Bakan Avcı, ziyaretlerine bugünkü ziyaretlerine ilk olarak Bilecik Belediyesi'nden başladı. Burada Başkan Selim Yağcı'yı makamında ziyaret eden Bakan Avcı, daha sonra esnaf ziyaretleri yaptı. Bir aile bahçesinde çay molası veren Bakan Nabi Avcı, hazırlanan ses siteminin ardından halka seslendi. Burada hemşehrileri ile olmaktan çok mutlu olduğunu, bahçede bulunanların çayını, kahvesini içmesine mani olmak istemediğinin belirten Bakan Avcı, "Arkadaşlar ne içeceğiz derken, dün akşam Bilecik'e gelirken bana bir video seyrettirdiler. Evvelki gün gene burada bir çekim yapılmış. Seçimin renkli sahneleri de var, onun için anlatıyorum bunu. Bir aday beyefendi buraya getirmişler. Beyefendi burada oturuyor. Yanında benim de çok sevdiğim milletvekili arkadaşımız vazifelendirilmiş, o da mecburen orada duruyor. Diğer yanında il başkanı var, onun yanında Eskişehir Milletvekili arkadaşımız var. Şimdi o videoyu seyredin hakikaten eğlenceli. Beyefendi, diyor ki 'Bizi buraya niye getirdiniz' diyor, bizim milletvekili arkadaş diyor ki 'Vallahi benim haberim yok' diye il başkanını gösteriyor ve 'O getirdi' diyor. O da efendim 'Çay içmeye geldik' diyor. Bu arada bizim Eskişehir milletvekili arkadaş skandalın farkında hiç sesinin çıkarmıyor, böyle önüne bakıyor. Çok hoş bir sahne. Sonunda aday beyefendi milletvekilline 'Sen kalk bir şeyler söyle beni takdim et' diyor. O da il başkanını işaret ediyor, sen bir şeyler söyle der gibi. Böyle renkli bir sahne yaşanmış evvelki gün burada. Biz çok şükür neye geldiğimiz biliyoruz. Ayrıca bizi size hiç kimsenin takdim etmesine gerek yok. Biz birbirimizi tanıyoruz. İnşallah 3 gün sonra Türkiye tarihi bir seçimi de hayırlısı ile gerçekleştirmiş olacak. Millet devlet başkanını bizzat kendisi seçecek" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Avcı'dan İhsanoğlu'na Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement