Başbakan Erdoğan'a Destek İçin Yollarda - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'a Destek İçin Yollarda

Erol Özavcı isimli vatandaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için Kocaeli'den başlattığı yolculukta Aksaray'a ulaştı.

17.07.2014 16:55

DSP Genel Başkanlığı'na 2010 yılında yapılan olağan kurultayda aday olan ancak seçimi kaybeden Erol Özavcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için Kocaeli'den başlattığı yolculukta Aksaray'a ulaştı.

Gazetecilerle bir araya gelen Özavcı, Dilovası'ndan Van'a kadar uzanan bu yolculukta çok büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Özavcı, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Başbakan Erdoğan'a destek vermek amacıyla yollara çıktığını vurgulayarak, "İmkanlarım ölçüsünde bu davaya hizmet edebilmek için elimden geleni yapıyorum" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir destekle Cumhurbaşkanı olması gerektiği inancını dile getiren Özavcı, şunları söyledi:

"Başbakanımıza destek olmak için yollarda olacağım. Çünkü Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı sadece Türkiye'nin geleceği için değil, Ortadoğuda gözlerinin yaşı dinmeyen mazlum Müslüman halkların geleceği için de önemlidir. Buradan ülkesini seven herkese sesleniyorum. Birlik olalım ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Başbakanımız Erdoğan'a gereken desteği verelim." - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'a Destek İçin Yollarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement