Başkan Tütüncü Kanal Mahallesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü Kanal Mahallesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi

Başkan Tütüncü Kanal Mahallesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez Teşkilatı’nın düzenlediği Kanal Mahallesi gezisinde mahalleliye yapılacak yatırımları anlattı.

05.03.2015 16:16

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez Teşkilatı'nın düzenlediği Kanal Mahallesi gezisinde mahalleliye yapılacak yatırımları anlattı.

Teşkilatının düzenlediği 11'inci mahalle ziyaretine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, önce mahalle sakinleriyle toplantı yaptı. Konuşmasına önümüzdeki genel seçimlerin öneminden sözederek başlayan Başkan Tütüncü, partisine gönül vermişlerin olabilecek en fazla oyu almak için çalışmasını istedi. Seçimlerin iktidarın 12 yıllık performansının oylanması ve güven tazelemesi için çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Tütüncü, "Ortaya koyduğumuz hizmetleri daha da büyütecek bir ortamı hazırlamamız. Ülkenin gelişmesi için de çok daha farklı bir heyecan taşımalıyız" dedi.

Kanal Mahallesi'ne pek çok hizmetler yaptıklarını hatırlatan Başkan Tütüncü, "Bu bakımdan hizmetlerin devamının çok daha güçlü gelmesi bakımından, önemli bir seçim dönemi yaşayacağız. AK Parti'ye gönül veren insanlarımızın çok çalışıp en yüksek oyu alacaklarına inanıyorum" diye konuştu. Bölgeye kazandırdığı hizmetlerin en önemlisinin, Yeşiltepe ile Kanal Mahalleleri arasına yerleşen Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi olduğunu belirten Başkan Tütüncü, Halide Edip Adıvar Caddesi'nin güzelleştirme çalışması yapılacağını duyurdu. Kepez'e 4 tane çadır salon inşa ettiklerini belirten Başkan Tütüncü, bunlardan birisinin de bu mahallede olduğunu söyledi. Mahallenin en çok beklediği doğalgaz altyapı çalışmasının gelecek yıl başlayacağını ilan eden Başkan Hakan Tütüncü, bir yandan da Akdeniz Cami'sinin de yenilenme çalışmasının sürdüğünü söyledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağı yeni raylı sistemin bölgeye yapacağı katkıdan da bahseden Başkan Tütüncü, hattın eski Varsak Belediyesi'nden başlayacağını söyledi. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü sözlerine şöyle devam etti:

"Raylı hat Yeşilırmak Caddesi, Sakarya Bulvarı, Otogar, Akdeniz Üniversitesi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yüzüncü Yıl Bulvarı güzergahında olacak. Buradan eski hatta bağlanıyor ve buradan da Antalya Havalimanı'ndan EXPO alanına kadar ulaştırılıyor."

Dokuma Fabrikası'nın halka kazandırılması projesinin de en yakınındaki Kanal Mahallesi'ni etkileyeceğini belirten Başkan Tütüncü, "Yılların ihmali o alanın restorasyonuna başlandı. Müze, çocuk eğlence merkezleri, gençlik alanı, kadınlara yönelik eğitim ve kültür alanları olacak. Şu an çalışmalar başladı. Tüm bunlarla birlikte güzel bir Kanal Mahallesine kavuşacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Tütüncü konuşmasının ardından esnaf ziyaretleri yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü Kanal Mahallesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement