CHP Yalova Milletvekili İnce Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Yalova Milletvekili İnce Açıklaması

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Gazetecilerin kalemlerini kırarlardı bir zamanlar.

03.10.2015 17:32

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Gazetecilerin kalemlerini kırarlardı bir zamanlar. Artık kalemini kırmak yetmiyor gazetecilerin burnunu da kırıyorlar bu ülkede" dedi.

CHP Yalova İl Örgütü tarafından İstanbul Caddesi'nde milletvekili adayları Muharrem İnce ve Murat Ocak'ın seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Milletvekili İnce, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ekonomi, eğitim, sağlık, dış politika ve hukuk alanında zor günler geçirdiğini söyledi.

Gazeteci Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı da değerlendiren İnce, "Gazetecilerin kalemlerini kırarlardı bir zamanlar artık kalemini kırmak yetmiyor gazetecilerin burnunu da kırıyorlar bu ülkede. Yurttaşlarıma sesleniyorum; bunu kabul ediyor musunuz? Bunu içinize sindiriyor musunuz? Sindirmiyorsanız yapacağınız iş belli. Gideceksiniz 1 Kasım günü, sandık, mürekkep, oy pusulası, zarf devletten, hepsi devletten. Basacaksın altı okun üzerine kurtaracaksın bu illetten" ifadelerini kullandı.

Açılış törenine CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Fatma Kaplan Hürriyet, Bilecik Milletvekilli Yaşar Tüzün, Artvin Milletvekilli Uğur Bayraktutan, Çorum Milletvekilli Tufan Köse, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Tekirdağ Milletvekilli Emre Köprülü, Manisa Milletvekilli Hasan Ören, Bolu Milletvekilli Tanju Özcan, Edirne Milletvekilli Erdin Bircan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın yanı sıra ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Protokol üyeleri hep birlikte açılış kurdelesini kestikten sonra İstanbul, Mimar Sinan, Fatih ve Gazipaşa Caddesi güzergahında yürüyüş yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Yalova Milletvekili İnce Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement