Denizli'ye Yapılacak Göletler - Son Dakika
Yerel

Denizli'ye Yapılacak Göletler

Orman ve Su işleri Bakanlığı tarafından, Denizli’de yaptırılacak 4 göletin kamulaştırılmasıyla ilgili işlemler son aşamaya geldi.

19.02.2014 11:41

Orman ve Su işleri Bakanlığı tarafından, Denizli'de yaptırılacak 4 göletin kamulaştırılmasıyla ilgili işlemler son aşamaya geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Türkiye'nin her köşesine içme, kullanma ve sulama suyu temin etmek için gayretli bir şekilde çalışan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün, Denizli'ye yapılacak göletlerin kamulaştırma olurlarının bakanlığa sunulduğunu belirtti.

Proje inşaatlarının yapılması için gereken kamulaştırma olurlarının imzaladığına değinilen açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Denizli Tavas Yahşiler Göleti ile 730 dekar, Denizli Çivril Gürpınar Göleti ile 560 dekar, Denizli Buldan Aktaş Göleti ile 1600 dekar ve Denizli Acıpayam Alaattin Göleti ile de 2 bin 140 dekar araziye su sağlanacak. Tesislerin hizmete alınmasıyla çiftçilerin daha çok ürün üretebilecek. Denizli'de baraj, gölet, sulama tesisleri başta olmak üzere yatırımlara hız kesmeden devam edilecek." - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'ye Yapılacak Göletler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement