Erdoğan: "Annenizin, Babanızın Sesine Kulak Verin. Terör Örgütünün Kucağından Sıyrılın" - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: "Annenizin, Babanızın Sesine Kulak Verin. Terör Örgütünün Kucağından Sıyrılın"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Erdoğan'ın konuşması Diyarbakır'da toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan: (3) "Terör örgütünün içerisinde olan tüm vatandaşlara sesleniyorum, annenizin, babanızın sesine kulak verin.

28.05.2016 17:39

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Erdoğan'ın konuşması Diyarbakır'da toplu açılış töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (3)

"Terör örgütünün içerisinde olan tüm vatandaşlara sesleniyorum, annenizin, babanızın sesine kulak verin. Terör örgütünün kucağından sıyrılın. Bu devlet adildir. Adil olan bu devletin anlayışı bilesiniz ki o katil terör örgütüyle asla mukayese edilmez"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anıt Park'ta, Diyarbakır Havalimanı, yeni terminal binası ve yapımı tamamlanan tesislerin hizmete açılış töreninde yaptığı konuşmada, güvenlik güçlerinin Nusaybin ve Şırnak hariç diğer yerlerdeki operasyonlarını tamamladığını vurgulayarak, Nusaybin'de örgüt mensuplarının gruplar halinde teslim olduğunu hatırlattı.

"Terör örgütünün kucağından sıyrılın"

Operasyonların tamamlandığı ilçelerin yeniden ayağa kaldırılması için kapsamlı çalışmalar yürütüldüğünü ifade eden Erdoğan, "Terör örgütünün içerisinde olan tüm vatandaşlara sesleniyorum, annenizin, babanızın sesine kulak verin. Terör örgütünün kucağından sıyrılın. Bu devlet adildir. Adil olan bu devletin anlayışı bilesiniz ki o katil terör örgütüyle asla mukayese edilmez." çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, operasyonların yapıldığı yerlerde, çarpık yapılaşmanın yaşandığı binaların yıkılıp yeniden yapılacağını, diğer yerlerde de hasarın derecesine göre çalışmaları gerçekleştirerek, yaraları saracaklarını vurguladı.

Kimsenin açıkta kalmayacağını, herkesin bu yeni yerlerde evini, mekanını bulacağını belirten Erdoğan, "Hiç merak etmeyin bu devlet adildir, endişeniz olmasın." dedi.

Van depreminde yıkılan evlerin yenilerinin yapıldığını belirten Erdoğan, Erciş'te, Edremit'te, Van Merkez'de yapılanların aynısının şimdi de Bingöl'de, Simav'da ve operasyon bölgelerinin tamamında yapılacağını söyledi.

Erdoğan: "Annenizin, Babanızın Sesine Kulak Verin. Terör Örgütünün Kucağından Sıyrılın"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan: 'Annenizin, Babanızın Sesine Kulak Verin. Terör Örgütünün Kucağından Sıyrılın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement