Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Saygı duruşu Bayraklarıyla gösteriye katılan vatandaşlar Kur'an-ı Kerim'in okunması ve dua edilmesi HATAY/ Hatay ve Osmaniye'de vatandaşlar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini sokak ve meydanlarda protesto etti.

21.07.2016 02:17

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Saygı duruşu

Bayraklarıyla gösteriye katılan vatandaşlar

Kur'an-ı Kerim'in okunması ve dua edilmesi HATAY/ Hatay ve Osmaniye'de vatandaşlar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini sokak ve meydanlarda protesto etti.

Hatay'ın Antakya ilçesinde DSİ Parkı'nda toplanan ve ellerinde Türk bayrakları ve dövizler taşıyan binlerce kişi, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" ve "Vatan sana canım feda" şeklinde sloganlar attı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için dua edildi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın talimatı üzerine meydanlardan ayrılmayacaklarını söyledi.

Türkiye'nin yoluna devam etmesi için halkın birbirine daha fazla bağlanması gerektiğini dile getiren Kimyeci, "Bizim kardeşlik bağlarımızı daha sıkı sıkıya bağlamamız lazım. Türkiye'nin kalkınmasını istemeyen odaklar var. Bunlara karşı her zaman dik durmaya devam edeceğiz. Şimdi birlik zamanı, şimdi kardeşlik zamanıdır" diye konuştu.

OSMANİYE

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ise kaymakamlık, belediye, siyasi ve sivil toplum örgütü temsilcileri tarafından Hükümet Konağı bahçesinde ve Coşkunlar Caddesi'nde düzenlenen "Darbelere hayır Demokrasiye evet" toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kaymakam Muhittin Pamuk, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, katılımcılara hitap ederek, darbe girişimine ilişkin tepkilerini dile getirdi. İlçe Müftüsü Orhan Öncü'nün dua yaptırmasıyla program sona erdi.

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement