Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Memur-Sen Artvin Şubesi, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

22.07.2016 19:32

Memur-Sen Artvin Şubesi, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Halitpaşa Meydanı'nda yapılan basın açıklamasında konuşan Memur-Sen Artvin İl Temsilcisi İbrahim İnce, FETÖ'nün küresel bir terör şebekesi olduğunu ifade ederek, söz konusu darbe girişimini lanetlediklerini söyledi.

Devletin ve milletin tüm değerlerini hedef alan kanlı darbe girişimini, hainlik ve canilik olarak nitelendiren İnce, onurlu ve şanlı bir direniş gösteren milletin de adını altın harflerle tarihe yazdırdığını vurguladı.

Ülkenin, yerli ve milli unsurlarının hep birlikte destansı mücadelesine tanıklık edildiğine işaret eden İnce, "Sahayı temizleyen millet, devletin hücrelerine yerleşen, tüm bedenini ele geçirmeye çalışan lanet virüsün topyekun sökülüp atılması için ayağa kalkmıştır. Bu mücadeleyi verenler sadece Anadolu için değil tüm insanlık için veriyor. Tüm mazlumların umudu olan Türkiye'yi canı pahasına savunuyor, topyekun insanlığın kurtuluşu için tarih yazıyor." diye konuştu.

Sendika olarak iyinin, doğrunun ve adaletin yeryüzüne egemen olması için mücadele verdiklerine dikkat çeken İnce, "Hz. Ömer'in vurguladığı gibi, 'şerri bilmeyen, onun tuzağına düşer' ilkesiyle şer ile mücadele eden hayrın yanında olan bu teşkilat, ezeli kardeşliğimizi ve birliğimizi hedef alan hainleri, kutlu yürüyüşümüzü ve direnişimizi durdurmaya çalışan alçakları asla affetmeyecek hesap soracaktır." ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasına, İnce'nin yanı sıra Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Abdülcelil Kahveci ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement