Filenin Sultanları Bayraklı'da Yetişiyor - Son Dakika
Yerel

Filenin Sultanları Bayraklı'da Yetişiyor

Filenin Sultanları Bayraklı\'da Yetişiyor

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, voleybol spor okullarında kurs gören 220 genç, filenin sultanı olabilmek için ter döküyor.

11.09.2015 11:21

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, voleybol spor okullarında kurs gören 220 genç, filenin sultanı olabilmek için ter döküyor.

Bayraklı ilçesinde, voleybol spor okullarına katılan 7-16 yaş arasındaki 220 öğrencinin eğitimleri sürüyor. Her geçen gün yoğun ilgi gören voleybol kursunda antrenör eşliğinde eğitim alan minikler, geleceğin sporcuları olabilmek için ter döküyor.

Bayraklı'da spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "İlçemize yakışan Şehit Ümit Boz ve Doğançay'da ki spor tesisi projesini hayata geçirdik. Son olarak da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunu hizmete girdi. Bu tesislerin dışında kültür merkezlerimizdeki salonlarda farklı spor dallarında kurslarımız sürüyor. Buralarda geleceğin sporcularını yetiştirerek onların başarılarına katkı koymak ve Bayraklı'yı temsil ettiğini görmek bizleri onurlandırır. Bayraklı Belediyesi olarak Spora ve sporculara verdiğimiz desteği sürdüreceğiz" dedi.

Kayıt yaptırmak isteyen gençlerin, Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün 0232 371 60 67 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabileceği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Filenin Sultanları Bayraklı'da Yetişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement