İsrail'den Türkiye de Dahil 40 Bölgeye Seyahat Uyarısı - Son Dakika
Güncel

İsrail'den Türkiye de Dahil 40 Bölgeye Seyahat Uyarısı

İsrail\'den Türkiye de Dahil 40 Bölgeye Seyahat Uyarısı

İsrail hükümeti yaklaşan bayramlar ve özel günler nedeniyle vatandaşlarını aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 40 bölgeye seyahat etmemeleri konusunda uyarıda bulundu.

24.03.2015 15:04  Güncelleme: 14:14

İsrail hükümeti yaklaşan bayramlar ve özel günler nedeniyle vatandaşlarını aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 40 bölgeye seyahat etmemeleri konusunda uyardı.

İsrail hükümetine bağlı "Terörle Mücadele Ofisi"nden yapılan yazılı açıklamada, yaklaşan bayramlar ve özel günler nedeniyle tatil için yurt dışına gitmeyi planlayan İsrail vatandaşları 40 bölgeye seyahat etmemeleri konusunda ikaz edildi.

"Yahudiler için önemli bayramlarda ve özel günlerde yurt dışında İsrail vatandaşlarına ya da dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan Yahudilere yönelik saldırıların yoğunlaştığı" öne sürüldü.

YENİ SALDIRILAR DÜZENLENMESİNDEN ENDİŞE EDİLİYOR

Belçika, Kanada, Avustralya, Fransa ve Danimarka'daki son saldırıların, Irak'ta ve Suriye'deki savaşa katılanların Batılı ve Yahudi hedeflere karşı yeni saldırıları düzenleyebileceği endişesi oluşturduğu ileri sürüldü.

Açıklamada, "İran ve Hizbullah liderliğindeki evrensel terör hâlâ tüm dünyada İsrail hedeflerini ve Yahudi hedeflerini tehdit ediyor" denildi.

40 BÖLGENİN İÇİNDE TÜRKİYE DE VAR

Yapılan uyarıya ilişkin "somut deliller olduğu" iddia edilen açıklamada, seyahat uyarısı yapılan 40 bölge şöyle sıralandı:

"Türkiye, Suriye, Irak, İran, Lübnan, Yemen, Suudi Arabistan, Afganistan, Libya, Sudan, Somali, Burkina Faso, Endonezya, Fildişi Sahili, Malezya, Mali, Moritanya, Mısır, Pakistan, Togo, Cezayir, Cibuti, Tunus, Bahreyn, Filipinler'in güneyi, Ürdün, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Azerbaycan, Fas, Umman, Tayland'ın güneyi, Kenya, Nijerya, Hindistan'ın güneyi, Senegal'in doğusu, Nijer'in kuzeyi, Çeçenistan, Keşmir"

Açıklamada ayrıca, söz konusu ülke ve bölgelerde bulunan İsraillilerin derhal buralardan ayrılmaları tavsiye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'den Türkiye de Dahil 40 Bölgeye Seyahat Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • tc: Netan yahudi,tcnin yerinde senin vatandaşını asla sokmam bu ülkeye..... 14 32 Yanıtla
  • keko: Cok merakliydik sanki ulan lavuk burdaki vatandaslarini ve isbirlikci masonlarida alin gidin ta cehennemin dibine yavsak netoo 16 21 Yanıtla
  • Stuttgart : Demekki 40 ülkeyle düşmansınız geriye ne kalmişki bu dünya size zehir olacak korkuyla yaşayacaksınız.. Çocuk katilleri 17 0 Yanıtla
  • misafir: israililer işidin kontrolundeki bölgelere bence rahatlıkla seyahat edebilirler 10 6 Yanıtla
  • never walk alone: Yasasin hitler nur icinde yat buyuk onder yahudilerin karabasani 11 5 Yanıtla
  • 3.dünya savaşı: bunun anlamı yakında savaş var. . . 13 1 Yanıtla
  • Anti-Faşist: Lanetli kavmin siyonis şefleri terör uyarısında bulunması ironi bi durum. 11 2 Yanıtla
  • Az kaldi: Cok ilginc hepside Musluman ulke. 13 0 Yanıtla
  • ÖRÜMCEK KAFALAR:: MÜSLÜMANLAR ÖKÜZ GELMIS ÖKÜZ GIDERLER CÜNKÜ YOBAZLIGI KIMSEYE VERMIYORLAR BATILARDAN BÖYLE OLAYLAR GÖRÜKMÜYOR BEN HIC DUYMADIM EN IYISI BATIYA GITMEK 5 7 Yanıtla
  • mamoste: Yani kısacası müslümanların olduğu hiç bir ülkeye gitmeyin demiş ama ALLAHIN izni ile buda sizi kurtarmaz sonunuz yakın. Yetti artık dünyada çıkardığınız karışıklıklar. 10 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement