Yeni Bornova Stadı'nın İsmi, Aziz Kocaoğlu Stadı Olarak Değiştirildi - Son Dakika
Spor

Yeni Bornova Stadı'nın İsmi, Aziz Kocaoğlu Stadı Olarak Değiştirildi

Geçtiğimiz hafta resmi açılışı yapılan Yeni Bornova Stadı'na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun ismi verildi.

13.10.2016 14:45  Güncelleme: 15:07

Resmi açılışı geçen hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan Yeni Bornova Stadı'na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun ismi verildi. Karar, Bornova Belediye Meclisince oy birliği ile alındı.

Yeni Bornova Stadı'nın İsmi, Aziz Kocaoğlu Stadı Olarak Değiştirildi

Stadın açılışı sırasında konuyu gündeme getiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın önerisine olumlu baktığını belirten Kılıçdaroğlu, "Aziz Kocaoğlu yaptıkları ile başarısı sadece Türkiye'de değil, Dünyaca bilinen bir belediye başkanı. Çok yakışır. Adı mutlaka bu stada verilmeli" ifadelerini kullanmıştı.

Yeni Bornova Stadı'nın İsmi, Aziz Kocaoğlu Stadı Olarak Değiştirildi

ÜYELERİN TAMAMI OLUMLU OY KULLANDI

İzmir'in Bornova ilçesi Doğanlar Mahallesi'ndeki Yeni Bornova Stadı'na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun ismi verildi. Bornova Belediye Meclisinde grubu bulunan CHP'li ve AK Partili üyelerin tamamı Bornova Stadı'na "Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu" isminin verilmesi talebine olumlu oy kullandı.

Yeni Bornova Stadı'nın İsmi, Aziz Kocaoğlu Stadı Olarak Değiştirildi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, stada isminin verilmesi talebini kabul etmemiş, geçen hafta stadın resmi açılışını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, törendeki konuşma sırasında konuyu gündeme getiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın önerisine olumlu baktığını belirterek, "Aziz Kocaoğlu yaptıkları ile başarısı sadece Türkiye'de değil, dünyaca bilinen bir belediye başkanı. Çok yakışır. Adı mutlaka bu stada verilmeli" diyerek fikrini belirtmişti.

Yeni Bornova Stadı\'nın İsmi, Aziz Kocaoğlu Stadı Olarak Değiştirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Bornova Stadı'nın İsmi, Aziz Kocaoğlu Stadı Olarak Değiştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement