Kürtün Baraj Gölü'ne Sürüklenen İşçinin Kaybolması - Son Dakika
Yerel

Kürtün Baraj Gölü'ne Sürüklenen İşçinin Kaybolması

Kürtün'de Baraj Gölü'ne sürüklenerek kaybolan Ekrem Şayık'ın bulunması için yürütülen çalışmalara, yarın yeniden başlanmak üzere ara verildi.

14.02.2015 17:53

Kürtün'de Baraj Gölü'ne sürüklenerek kaybolan Ekrem Şayık'ın bulunması için yürütülen çalışmalara, yarın yeniden başlanmak üzere ara verildi.

Kürtün Kaymakam Vekili Recai Karal ile Gümüşhane Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Mesut Bayrak koordinatörlüğünde sabah saatlerinden itibaren Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Gümüşhane, Erzurum ve Samsun Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, jandarma, Rize Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama ve Kurtarma Müdürlüğü ile Trabzon'dan gelen özel bir firma ekiplerince Kürtün Baraj Gölü'nde yürütülen çalışmalardan sonuç alınamadı.

Yetkililer, Ekrem Şayık'ın aranmasına yarın sabahtan itibaren yeniden başlanacağını bildirdi.

Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün beldesinde, 10 Şubat'ta, Süme Deresi üzerinde tıkanan menfezin açılması için çalışma başlatılmış, özel bir şirkete ait iş makinesiyle çalışmayı yürüten Ekrem Şayık (27), menfezin açılması sonucu aniden gelen suya kapılmış, Süme Deresi'nin birleştiği Harşit Çayı üzerine kurulu Kürtün Baraj Gölü'ne sürüklenerek kaybolmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kürtün Baraj Gölü'ne Sürüklenen İşçinin Kaybolması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement