Manyas'ın Yeni Hakim ve Savcıları Görevlerine Başladı - Son Dakika
Yerel

Manyas'ın Yeni Hakim ve Savcıları Görevlerine Başladı

Manyas\'ın Yeni Hakim ve Savcıları Görevlerine Başladı

Batman Cumhuriyet Savcısı iken, son yayımlanan HSYK kararnamesi ile Balıkesir’in Manyas ilçesine atanan Cumhuriyet Savcısı Şener Gülmedi ile, Batman hakimi olan eşi Filiz Karadağ Gülmedi, ilçedeki görevlerine başladı.

22.07.2015 18:00

Batman Cumhuriyet Savcısı iken, son yayımlanan HSYK kararnamesi ile Balıkesir'in Manyas ilçesine atanan Cumhuriyet Savcısı Şener Gülmedi ile, Batman hakimi olan eşi Filiz Karadağ Gülmedi, ilçedeki görevlerine başladı.

Cumhuriyet Savcısı Şener Gülmedi, 1983 yılında Niğde ilinde doğduğunu, 2006 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduğunu, 2008 yılında Kayseri ili Yahyalı ilçesine ilk görev yeri olarak atandığını belirtirken, 2011 yılında Batman Cumhuriyet Savcılığı'na, son HSYK kararnamesi ile de Manyas Cumhuriyet Savcılığı'na atandığını açıkladı. Hakim Filiz Karadağ Gülmedi ise, Erzurum doğumlu olduğunu, İzmir 9.Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2008 yılında mezun olduğunu, 2009 yılında staja başladığını ve ilk görev yeri olan Batman Adliyesi'ne atandığını ve son yayımlanan HSYK kararnamesi ile de Manyas hakimliğine atandığını bildirdi. Çiftin 1 çocukları bulunuyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manyas'ın Yeni Hakim ve Savcıları Görevlerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement