Meteoroloji'den 13 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji'den 13 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji şiddetli yağışlar konusunda; Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Giresun, Muş, Bitlis, Van, Balıkesir, Çanakkale ve Bursa'yı uyardı.

27.10.2014 08:45  Güncelleme: 09:05

Ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek olan yağışların; Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Çanakkale Bursa ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Giresun, Muş, Bitlis ve Van'a da yağış uyarısı geldi.

BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Çanakkale, Bursa ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-60 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu; iç kesimleri ile sabah saatlerinde Muğla'nın güney kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Parçalı ve çok bulutlu; Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Giresun çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu; kuzey ve batısı ile Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, yer yer çok bulutlu; batı kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI SEFERLER İPTAL

Marmara Bölgesini etkisi altına alan yağışlı ve rüzgarlı hava deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Elverişsiz hava koşulları sebebiyle İDO bazı seferleri iptal etti. İDO'nun internet sitesinden yaptığı duyuruya göre, saat 07.00'deki Yenikapı- Bandırma Hızlı Feribot seferi ile 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı Deniz Otobüsü seferi iptal edildi.

EVLERİ SU BASTI

Sağanak yağış nedeniyle ayrıca; Avcılar, Arnavutköy, Çatalca, Esenyurt ve Küçükçekmece'de bodrum katlardaki bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

ARAÇLAR MAHSUR KALDI

Söz konusu ilçelerde yollarda oluşan su birikintileri ve suyla dolan bazı alt geçitlerde araçlar mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kurtarılan araçlar, bazı noktalarda trafiğin aksamasına neden oldu.

Meteoroloji\'den 13 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Meteoroloji'den 13 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement