Milletvekili Fırat Yatırımları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Fırat Yatırımları İnceledi

Milletvekili Fırat Yatırımları İnceledi

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesini ziyaret ederek ilçede devam eden yatırımları inceledi.

16.03.2016 11:46

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesini ziyaret ederek ilçede devam eden yatırımları inceledi.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ile birlikte Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Gölbaşı Devlet Hastanesinin inşaatının devam eden kısımlarını inceleyen Milletvekili İbrahim Halil Fırat, hastanenin inşaatının ilerleyişi hakkında da bilgi aldı.

Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projesi hakkın da Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Milletvekili İbrahim Halil Fırat'ı bilgilendirerek, proje tamamlandığında doğal sit alanının korunarak halk için hem gezi hem de güzel bir piknik alanı oluşacağını söyledi.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat, incelemelerin ardından Karaburun ve Yeşilova köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milletvekili İbrahim Halil Fırat'a ilgisinden dolayı teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Fırat Yatırımları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement