Newco Festivali Webrazzi ile İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Newco Festivali Webrazzi ile İstanbul'a Geliyor

Newco Festivali Webrazzi ile İstanbul\'a Geliyor

Webrazzi, girişimcilik etkinliği NewCo'yu 10 Haziran'da İstanbul'a getiriyor.

01.04.2015 17:29

Webrazzi, girişimcilik etkinliği NewCo'yu 10 Haziran'da İstanbul'a getiriyor. San Francisco'da başlayan NewCo, New York, Amsterdam, Austin'den sonra şimdi de İstanbul'da gerçekleşecek.

NewCo, yeni nesil şirket ve markaların sektör içinden ve dışından ilgili kişilerle buluşmasını sağlayan bir festival olarak tanımlanıyor. Vizyoner ve bulundukları sektöre yenilikçi bakış getirmiş olan şirketlerin dahil olacağı programda, festival katılımcıları bu ev sahibi şirketlerin düzenleyeceği bir saatlik seanslara katılacaklar.

Bir gün sürecek olan NewCo İstanbul'da katılımcılar seçtikleri birden çok şirketin ofisini belirlenen zamanlarda ziyaret ederek, ev sahibi firmanın nasıl çalıştığını ve başarı hikayelerini birinci elden dinleme ve sorularını sorma şansına sahip olacak.

Wired dergisi, Federated Media ve Web 2.0 Summit'in kurucusu John Battelle'in kurucu ortağı olduğu NewCo etkinlikleri 2012'den beri düzenleniyor. Şimdiye kadar Twitter, Google, Yahoo, Airbnb, LinkedIn gibi önemli teknoloji şirketlerinin de ev sahipliği yaptığı etkinliğin Türkiye bacağında da sektörün önemli şirketleri Webrazzi'nin organizasyonuyla NewCo İstanbul'da buluşacak.

10 Haziran'da düzenlenevek NewCo İstanbul'a şirketler de katılabilecek. NewCo'da ofisini açacak olan şirketler arasında 3Dörtgen 41? 29!, BiTaksi, BKM, BlaBlaCar, CepteTEB, Fit Solutions, Gittigidiyor, Ideasoft, JoyGame, Kariyer.net, Markafoni, Mobven, N11.com, Pharos Digital Media, Monitise, Promoqube, Tmob, Webrazzi, Yemek Sepeti, Zomato gibi Türkiye'nin önde gelen şirketleri, ajansları ve internet girişimleri yer alıyor.

NewCo'da yer almak isteyen şirketler marketing@webrazzi.com adresinden iletişime geçerek bilgi alabiliyor.

NewCo İstanbul etkinliğine katılım hakkında detaylı bilgi www.webrazzi.com adresinden alınabilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Newco Festivali Webrazzi ile İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement