Rusya'da Savaş Uçağı Düştü! - Son Dakika
Dünya

Rusya'da Savaş Uçağı Düştü!

Rusya'nın Primorski Bölgesi'nde Su-25 tipi bir savaş uçağı düştü. Kazada ölen ya da yaralananın olmadığı bildirildi.

30.03.2016 12:47  Güncelleme: 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rus basınında yer alan haberlere göre, Rusya'nın Primorski Bölgesi'nde eğitim uçuşu için havalanan Su-25 tipi savaş uçağı yerleşim birimine yakın bir noktaya düştü. Motor arızası nedeniyle düştüğü tahmin edilen uçağın pilotunun fırlatma koltuğunu kullanarak kurtulduğu belirtildi.

Kazada ölen ya da yaralananın olmadığı bildirildi.

Diğer taraftan TASS haber ajansına konuşan bir yetkili, uçağın konutların çok yakınında olan bir alana düştüğünü ve maddi zarara yol açtığını söyledi.

Olayın görgü tanıkları da uçağın düştüğü alandan siyah bir dumanın yükseldiğini aktardı.

RUSYA'DA SİLAH İHRACATI 14.5 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın silah ihracatının geçtiğimiz yıl beklenen seviyenin üzerine çıkarak 14,5 milyar dolara ulaştığını belirtti.

Kremlin'den yapılan açıklamada, Rusya'nın Nijni Novgorod şehrinde ülkenin Askeri-Teknik İş birliği Komisyonu yetkilileriyle bir araya gelen Putin, Rusya'nın silah ihracatının 2015'te 14,5 milyar dolara ulaştığını belirtti.

Putin, Rusya'nın silah ihracat hacminin 1992 yılından bu yana toplamda 56 milyar dolara ulaştığını vurgulayarak, özellikle Hindistan, Irak, Mısır, Vietnam, Çin ve Cezayir'in Rus yapımı askeri ekipmanların en büyük müşterileri olduğuna işaret etti.

Afrika, Latin Amerika, Güney Asya ve Orta Doğu'da da yeni silah pazarlarının geliştirildiğini belirten Putin, Rusya'nın toplamda 58 ülkeye silah ihracatı gerçekleştirdiğini, Avrupa ile yürütülen askeri-teknik iş birliğinin ise durma noktasına geldiğine dikkati çekti.

Rusya\'da Savaş Uçağı Düştü!
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Rusya'da Savaş Uçağı Düştü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • ANTİ AKP: HİÇ HAYIFLANMA EY HALKIM ZAMANINDA HEPİNİZ CAN HAVLİYLE AK PARTİNİN PEŞİNDEN KOŞTURDUNUZ ŞİMDİLERDE İSE KATLANMA ZAMANI AK PARTİNİN TERTİP VE DÜZENİ İLE KARŞI KARŞIYASIN EY HALKIM EY MİLLETİM NE ZAMAN AYILIP UYANMAYI DÜŞÜNÜYORSUN ADETA RÜYA ALEMİNDESİN AMA BUNUN BİRDE UYANIP AYILMASI VAR İŞTE O ZAMAN HALİN YAMAN OLACAK YENİ TÜRKİYE NİN NASIL BİR YERE GETİRİLDİĞİNE HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLACAKSINIZ BİN NASİHATTEN BİR SERENCEM DAHA İYİDİR DERLER EY HALKIM... 1 67 Yanıtla
    misafir: sayın anti akp sen uyanda artık türkiyenin nereden nereye geldiğini gör artık bu kadar vatan Erdoğan düşmanlığı yetmezmi 27 1 KAYSERILI: SENIN BÜTÜN YORUMLARINI OKUDUM-ORTAYA CIKAN HEP YAHUDI VE IRAN AGZI ILE KONUSUYORSUN-SENIN KANINDA ZERRE KADAR NE TÜRK NE KÜRT KANI VAR-ISLAM DINI VE VATAN ILE ILGIN YOK-SEN YAHUDI AGZI ILE KONUSUP MIDE BULANDIRMA:AKP YI TABIIKIDE SEVMESSINIZ CÜNKÜ TEK SIZE BOYUN EYMEYEN IKTIDAR--PIS KOKU AYNI-BU AZIZ VATANI BU HALE GETIRENLER SIZLERSINIZ YAHUDI YANDASLARI-HER YERDE YAZIP YAPISTIRIYORSUN CAHIL CEMEKE-NASIPSIZ- 0 0
  • bedir: abd ve maşalar suriyede yenildi 36 2 Yanıtla
  • Murat Çetinkaya: Hdp bdp ve chp kahrolmuştur. 16 2 Yanıtla
    chp hdp: bayraklar yarıya insin derler yarın 3 1
  • ADANALI : DAHA ÇOK DÜŞER 13 2 Yanıtla
  • TC: Çok sevindim Allah bereket versin , keşke putinin kafasına düşseydi 9 1 Yanıtla
  • samet: ulan ucAgınız havada kalamıyo sonra vurdular harcanan mermiye fuzeye yazık 8 2 Yanıtla
  • ...........: kesinn erdogan yaptı akşama chp hdp çıkar bunun üzerinden kara profogandasını yaparlar yine. Deccaliyet hakkı batıl, batılı hak göstererek insanları kandırır.- Komünizmin Sosyal Adalet ve Kardeşlik Kavramlarını Kullanması Bir Aldatmacadır. Hadislerde haber verildiği gibi ahir zamanda ortaya çıkacak ... 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement