Tütüncü, Tapu Sorunu İçin Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, Tapu Sorunu İçin Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sütçüler Mahallesi'ndeki tapu sorununun çözümü için toplantı gerçekleştirdi.

14.08.2015 11:35

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sütçüler Mahallesi'ndeki tapu sorununun çözümü için toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü ile Kepez Belediyesi sınırlarında yer alan mahalle başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Tütüncü, Sütçüler Mahallesi'nde tapu sorunu yaşayan vatandaşlara sunduğu çözümlerle vatandaşları mağdur etmemek için çaba sarf  ettiklerini kaydetti.

Tapu ve imar sorunları için yoğun bir mesai yaptıklarını ifade eden Tütüncü, "Vatandaşların sorunlarını çözmek için gece gündüz durmadan çalıştık ve sonunda birçok konuyu çözüme kavuşturduk. Çözülmesi için uğraştığımız yerleri de sonuçlandırmak için gerekli mercilerle görüştük ve imkanlarımız doğrultusunda elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Tapu sorunları çerçevesinde arsası okul, park hastane gibi kamu birimlerine düşen vatandaşlara, bulundukları yere en yakın bölgeden yer verildiğini söyleyen Tütüncü, vatandaşları mağdur etmemek için ayrıca uğraştıklarını bildirdi.

Toplantıda konuşan Rıza Sümer de vatandaşların sorunlarını gerek Kepez Belediyesi gerekse Büyükşehir Belediyesi ile görüşerek çözmeye çalıştıklarını ve belediye başkanlarının konu hakkında kendilerine çözüm sunmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Sümer, hukuksal açıdan da vatandaşların haklarını korumayı amaçladıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tütüncü, Tapu Sorunu İçin Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement