Uşak - Bakan Taner Yıldız Uşak'ta Partisini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Uşak - Bakan Taner Yıldız Uşak'ta Partisini Anlattı

Uşak - Bakan Taner Yıldız Uşak\'ta Partisini Anlattı

Bakan Taner Yıldız Uşak'ta partisini anlattı UŞAK'ta çeşitli ziyaretlerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Hizmetlerin çok öne geçtiği bir Türkiye'deyiz tabii ki algı operasyonları da var. Söylediğimiz hedeflere önceden tereddütle bakılırken, şimdi öyle değil" dedi.

09.05.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Taner Yıldız Uşak'ta partisini anlattı

UŞAK'ta çeşitli ziyaretlerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Hizmetlerin çok öne geçtiği bir Türkiye'deyiz tabii ki algı operasyonları da var. Söylediğimiz hedeflere önceden tereddütle bakılırken, şimdi öyle değil" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, partisinin seçim çalışmasına destek vermek için Uşak'a geldi. Dülgeroğlu Otel'de sanayici ve işadamları ile kahvaltıda buluşan Bakan Yıldız'ı Vali Seddar Yavuz, AK Partili Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, AK Parti Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay, Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin ile çok sayıda sanayici ve işadamı karşıladı. Uşak'ın enerji konusundaki sıkıntılarını dile getiren protokol konuşmalarının ardından sanayici ve işadamlarına seslenen Bakan Taner Yıldız, "Türkiye bir değişim dönüşümün ve büyümenin içerisinde. Son 12 yılda bu ülkede güçlü bir irade var. İktidarı ve muhalefeti ile mutlaka büyümeye ayak uydurmalıdır. Türkiye'de 12 yılda gayri safi milli hasılasını 3 katına çıkardık. Bu konuda en önemli kaynak insandır. Ülkemizin geçirdiği seçimler ve referandumlarla beraber en önemli değişiklikler doğrularla yapılmıştır. Hizmetlerin çok öne geçtiği bir Türkiye'deyiz tabii ki algı operasyonları da var. Söylediğimiz hedeflere önceden tereddütle bakılırken, şimdi öyle değil. Kimse kimsenin karakaşına ve karagözüne rağbet etmiyor. Aile şirketleri o kadar hızlı büyüdü ki, yönetimin istikrarını aştı. Para kadar zihniyetin de büyümesi lazım" diye konuştu.

"ÇÖZÜM SÜRECİNDE GERİ DÖNÜŞ YOK"

Türkiye'nin 1902 yılında enerji sektöründe ilk elektrik üretimine başladığını ifade eden Bakan Yıldız, petrol ve doğalgazın ön plana çıktığı günümüzde Türkiye'nin dünyadaki ilk 10 ülke arasına girmeye aday olduğunu vurguladı. Hizmet anlayışının önemli olduğunun altını çizen Yıldız, "Çözüm süreci en büyük eylemlerden bir tanesidir. Artık geri dönüşü yoktur. Kim geri dönerse kaybedecektir. Türkiye'nin gelişmesi ve büyümesi her birimizin şahsi tercihlerinin daha önündedir" dedi.

Uşak'ta doğalgaz ve elektrikle ilgili yatırımların kentin çok uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak düzeyde olduğunu söyleyen Yıldız, doğalgazda yaşanan basınç sorununu en kısa sürede çözeceklerini kaydetti.

200 KİŞİYE SESLENDİ

Kahvaltının ardından Atatürk Mahallesi'ndeki Şeker Park'ta düzenlenen mitinge geçen Bakan Yıldız, yaklaşık 200 kişiye seslendi. Bakan Yıldız, AK Parti kurulduğundan bu yana 13 yılda 9 seçim yapıldığını her defasında da AK Parti'nin oylarını artırdığını söyledi.

İcraat ve yatırım yapana oy vermek gerektiğini vurgulayan Bakan Yıldız, "Çok fazla vaatlerin havada uçuştuğu, vatandaşların kandırılmaya çalışıldığı ortamda bunlara inanmayacağız. Boş vaatlere inanacak olsaydık dünyanın en büyük hırsızlarından bir tanesi olan 9.5 yıl cezası kesinleşen Cem Uzan parti kurduğunda buna inanırlardı. Boş vaatlere inanmak yok. Sırtında yumurta küfesi olmayanlar, omuzlarında sorumluluk hissetmeyenler sandalyelerde bu cümleleri sarf ediyor. Bu arkadaşların ülke yönetme endişeleri ve hedefleri yok sadece konuşuyorlar. Olmayan bir parayı nasıl dağıtırsınız? Hesap uzmanlığından anlayan bir genel başkanın Sarıyer'deki ilçe teşkilatı zamanında listesini teslim edemiyor, oy kullanamıyor. Yalnızca konuşmayla bu ülkenin yönetilmeyeceğini halkımız artık biliyor" dedi.

"BİZİ İKTİDARA VATANDAŞIMIZ GETİRDİ"

Uşak'tan 3 milletvekilini Ankara'ya istediklerini belirten Bakan Yıldız, Uşak'ın 4. Milletvekili olarak da kendisinin görev yapacağını dile getirdi. Bakan Yıldız şöyle konuştu:

"Uşak'ın tüm hizmetlerinin yanında ben olacağım. Her yerde vatandaş dürüstlük şeffaflık ve saygınlık istiyor. Bizler bunun için çok gayret sarf ettik. Yatırıma dönüşecek parayı bekletmeden emekliye memura dağıtan bir partiyiz. Partimize sürekli ömür biçtiler, tehdit ettiler. Verdiğiniz oyları hükümsüzleştirmeye çalıştılar. Bazen asker üniformalı bazen sivil verdiğiniz oyları küçümseyen ve hafife alan ağır hakaretlerle beraber vatandaşa kendisini uzak görenler vardı. Bizi iktidara vatandaşımız getirdi. Tercih yaparsa yine o getirir. Bu ülke koalisyondan çok çekti. Tek başına yürüdüğümüz iktidarla birlikte devam edeceğiz"

ÖĞRENCİ BULUŞMASINA KATILDI

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde Uluslararası Öğrenci Derneği (MUAZDER) tarafından düzenlenen 'Dünyanın Rengi Türkiye'nin Misafiri Uluslararası Öğrenci Buluşması'na katılan Bakan Yıldız, Filistin, Somali, Etüyopya, Afganistan, Türkistan, Suriye, Irak, Yemen, Fas, Kazakistan, Doğu Türkistan, Azerbaycan, Özbekistan, Kırgızistan, Dağıstan ve Gürcistan'dan gelen öğrencilerin stantlarını gezerek yabancı uyruklu öğrencilerle sohbet etti. Medeniyetlerin en güzel örneklerini gördüklerini belirten Bakan Yıldız, "Yurtdışından gelen ve Uşak'ta okuyan öğrencilerimiz bulundukları sadece üniversitelerde değil, kardeşlik hukukunu burada da sergiliyor. 13 yıldır eğitime büyük önem veriyoruz. Artık neredeyse her ilimizde yaklaşık 200'ün üzerinde üniversite var. Çocuklarımız kendi topraklarından kopmadan öğrenim görme imkanına sahip oldu. Ülkemizde 2010 yılında 17 bin misafir öğrenci varken, 2015 yılında bu rakam 160 ülkeden 80 bine ulaştı. Önümüzdeki yıllarda bu sayı 200 bine çıkacak" dedi.

Bakan Yıldız, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, Uşak EBRAR Derneği tarafından Suriye'ye gönderilmek üzere 26 ton unu dua ederek yola çıkardı. Bakan Yıldız, programın ardından Burdur'a hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak - Bakan Taner Yıldız Uşak'ta Partisini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement