Yener Ulusoy Bulvarı ve Güllük Caddesindeki Binalar Boyanacak - Son Dakika
Güncel

Yener Ulusoy Bulvarı ve Güllük Caddesindeki Binalar Boyanacak

Muratpaşa Belediyesinin, "Bina Cephelerini Sağlıklaştırma ve Boyama Projesi" Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın ilk fırça boyasıyla başladı.

18.07.2016 16:29

Muratpaşa Belediyesinin, "Bina Cephelerini Sağlıklaştırma ve Boyama Projesi" Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın ilk fırça boyasıyla başladı.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mevlana Caddesinde 80 apartmanın boyanmasıyla başlanan projenin ikinci etabı Güllük Caddesi ve Yener Ulusoy Bulvarına cephe apartmanlarda başladı.

Balcı Apartmanından başlayan çalışmalar için Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal iskeleye çıktı ve ilk fırça boyayı attı.

Uysal açıklamasında, kentlere ruh ve kimlik kazandıran estetik görümünün en önemli işaretinin renklerle oluşan ortam olduğunu belirterek, "Aynı zamanda turizmin başkenti olan Antalya'da, Muratpaşa'da bu ortamın yaratılması için insanlarımızın kendi binalarını daha dikkatli, estetik ve güzel boyamalarını istiyoruz." dedi.

Kente hakim renk karmaşasının önüne geçmek istediklerini, bunun için beyazın ağırlıkta olduğu Akdeniz'e uygun serin renkleri tercih ettiklerini belirten Uysal, Kızılsaray Mahallesi Yener Ulusoy Bulvarı, Deniz, Kışla ve Altındağ Mahalleleri Güllük Caddesine ceple binalarının boyanacağını ve proje kapsamında 114 bina bulunduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yener Ulusoy Bulvarı ve Güllük Caddesindeki Binalar Boyanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement