Yeter Artık! Doymadınız Mı Bu Kana? - Son Dakika
Güncel

Yeter Artık! Doymadınız Mı Bu Kana?

Yeter Artık! Doymadınız Mı Bu Kana?

Viranşehir'de yaşanan patlamada ağır yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Özel Harekât polisi Ömer Sönmez için dün İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene katılan Sönmez'in annesi ağlayarak, "Yeter artık! Doymadınız mı kana?" diyerek isyan etti.

23.08.2016 10:58

Viranşehir'de Pazar gecesi yapılan saldırı sonucu hayatını kaybeden Özel Harekât Polis memuru Ömer Sönmez Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle memleketi Elazığ'a gönderildi. Şanlıurfa-Viranşehir yolunun 85'inci kilometresinde ilçeye yaklaşık 6 kilometrelik bir mesafede zırhlı (Shortland) bir polis aracının geçtiği esnada patlama meydana geldi. 4'ü polis 5 kişi yaralandı. Daha sonra durumu ağır olan polis memurlarından Ömer Sönmez tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Geçici görev ile Viranşehir'e gittiği öğrenilen ve ölüm haberiyle herkesi yasa boğan Sönmez için İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, vali yardımcıları, askeri erkân ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesine getirilen ve Türk bayrağına sarılı tabutlu gören yakınları gözyaşlarına boğuldu. Annesi ağlayarak, "Yeter artık! Doymadınız mı kana?" diyerek isyan etti.

TUNA: BU VATAN İÇİN BU MİLLET İÇİN ŞEHİT OLMUŞTUR
Törende konuşma yapan Vali Tuna,"Henüz daha yakında bir zamanda bu ülkede kendi iradesine sahip çıkan ve ihanet şebekelerinin içinde olduğu bir darbe teşebbüsüne direnen büyük bir milletin evlatlarının 240 şehit vererek, büyük bir kahramanlık öyküsünü, direnme bunun neticesinde kendi iradesine kendi bağımsızlığına sahip çıktığını hepimiz gördük. Terör örgütleriyle yapılan mücadele sırasında bu vatan için bu millet için şehit olmuştur. Kendisi ile beraber 3 arkadaşı da yaralandı" dedi. Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan açık Sönmez için dua okudu.

CENAZEYİ ÖZEL HAREKÂT TAŞIDI
Sönmez'in cenazesini ise Özel harekât polisleri ve mesai arkadaşları omuzladı. Cenaze omuzlarda taşınırken tekbir sesleri yükseldi. Ömer Sönmez'in cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Elazığ'a gönderildi. Cenaze, Elazığ'da ikindi namazına müteakip Harput polis Şehitliğinde defnedilecek. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yeter Artık! Doymadınız Mı Bu Kana? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement