En Şeker Dükkan; The Loli Shop - Son Dakika
Kadın

En Şeker Dükkan; The Loli Shop

En Şeker Dükkan; The Loli Shop

The Loli Shop, birbirinden eğlenceli, renkli ve özel tasarım şekerleriyle adından sıkça söz ettiriyor.

14.09.2012 17:02

Birbirinden lezzetli, eğlenceli, renkli, özel tasarım şekerleriyle kısa sürede adından sıkça söz ettirmeye başlayan The Loli Shop, büyük küçük herkesi kendine hayran bırakıyor. Eskidji Müzayedeciliğin sahibi Dikran Masis'in kızı olan Alexandra Masis, İngiltere'de Manchester üniversitesi Sanat Tarihi bölümü mezunu. Türkiye'de ilk ve tek olan el yapımı özel tasarım isim yazılı şeker üreticisi The Loli Shop'un kurucusu. Belçika'da gördüğü bir şekerci dükkanından çok etkilenip bu işi Türkiye'de yapmaya karar verdiğini ifade eden Alexandra, yurtdışındaki bu fikri Türkiye'de ilk olarak The Loli Shop'un olgunlaştırdığını ve kurulma aşamalarında kendilerine has reçetelerinin 6 aylık bir AR-GE dönemi sonucunda ortaya çıktığını belirtiyor.

Tamamen El Yapımı Şekerler

The Loli Shop'ta bir sanat eseri kadar özenle hazırlanan şekerler hiçbir makina ve kalıp yardımı olmadan uzun bir el işçiliği ve emekle tamamen el yapımı olarak hazırlanıyor. Betty Boop, Rainbow, Masum Aşk gibi isimler verdiği rengarenk baston ve lolipop şeker buketlerinin yanı sıra, limon, şeftali, muz, kavun, çilek, böğürtlen, portakal, yeşil elma motifli minik loli şekerleri hem gözlere hem damaklara hitap ediyor.. Pamuk şekeri aromalı ve damla sakızı aromalı kalp motifli loli şekerleri ise en çok tercih edilenleri.

Kişiye özel Tasarımlar

Renklerinin, aromasının, motifinin ve yazısını müşterinin belirlediği özel sipariş şekerler, tercihe göre ambalajlanıp, süslenip, kişiselleştirilmiş etiketleriyle, doğum günü, kına, nişan, düğün, baby shower gibi özel organizasyonlarda sevdiklerini şaşırtmak isteyenler için çok orjinal ve tatlı bir alternatif.

Aklınızda olsun..

Standart olarak elde üretilen meyve motifli loli şekerleri 60-100-120-200gr'lık farklı ambalajlarda alınabiliyor. Bunlara minik süslemeler takılarak hediye haline dönüşüyor.

İnternet sitesi üzerinden verilen siparişlerde Türkiye'nin her yerine kargo ücreti 6tl.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın En Şeker Dükkan; The Loli Shop - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement