19. Dosso Dossi Fashion Show'da Fransa'daki Saldırı Kınandı - Son Dakika
Magazin

19. Dosso Dossi Fashion Show'da Fransa'daki Saldırı Kınandı

19. Dosso Dossi Fashion Show\'da Fransa\'daki Saldırı Kınandı

Türkiye’nin en büyük moda organizasyonlarından 19. Dosso Dossi Fashion Show, Antalya’da dünyaca ünlü model Victoria Secret mankenlerinden Lindsay Ellingson’un da yer aldığı defile ile başladı.

09.01.2015 16:43

Türkiye'nin en büyük moda organizasyonlarından 19. Dosso Dossi Fashion Show, Antalya'da dünyaca ünlü model Victoria Secret mankenlerinden Lindsay Ellingson'un da yer aldığı defile ile başladı. Mankenler defilenin sonunda Fransa'daki saldırıyı taşıdıkları dövizle kınadı.

Antalya Expo Center'da düzenlenen organizasyonun açılış defilesinde, İtalya'nın sahil kasabası Portofino temalı podyuma baş manken olarak ABD'li Victoria Secret Meleklerinden ABD'li ünlü manken Lindsay Ellingson çıktı. Ellingson ve diğer mankenler, firmaların ilkbahar ve yaz kreasyonlarını sergiledi. Portofino Meydanı'nın podyuma taşınacağı organizasyonda 40 manken yürüdü. Ünlü manken Ellingson, defilede 5 kıyafet sergiledi. Defile boyunca katılımcılar, mankenleri ve sergiledikleri kıyafetleri cep telefonları ile görüntüledi.

FRANSA'DAKİ SALDIRI PROTESTO EDİLDİ

Geçtiğimiz gün Fransa'nın başkenti Paris'te Charlie Hebdo dergisine düzenlenen saldırıda 12 kişinin hayatını kaybetmesi ve 20 kişi yaralanması protesto edildi. Mankenler defilenin sonunda Je Suis Charlıe(Hepimiz Çarliyiz) dövizleri taşıdı.

50 DEFİLE DÜZENLENECEK

Dr. Alban'ın mini konserinin ilgiyle izlenirken, yaklaşık 150 tekstil firmasının ve 5 bin tekstil alıcısının bir araya geleceği organizasyon, 13 Ocak Pazartesi gününe kadar sürecek. 500 mankenin görev alacağı organizasyon süresince 50'ye yakın defile düzenlenecek. Tekstil alıcılarını 'iş tatili' konsepti altında yılda iki kez Ocak ve Haziran aylarında Antalya'da bir araya getiren organizasyonda, hazır giyim sektörü başta olmak üzere Türk tekstil ürünlerinin 30 ayrı ülkeden, 200 ayrı şehirden gelen alıcılara pazarlanacağını kaydedildi.

SINIR YOK

Öte yandan bu yıl katılımcılara, Rusya Federasyonu'nda yaşanan krizin ardından rublenin aşırı değer kaybetmesi nedeniyle Rusya ve Ukrayna'dan gelecek alıcılara yardımcı olmak amacıyla tekstil için 15 bin dolar olarak minimum alım garantisinin de kaldırıldığı belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 19. Dosso Dossi Fashion Show'da Fransa'daki Saldırı Kınandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement