Bond, Eminönü'nde Küfür Yemiş - Son Dakika
Magazin

Bond, Eminönü'nde Küfür Yemiş

Bond, Eminönü\'nde Küfür Yemiş

Çekimlerinin büyük bölümü Türkiye'de yapılan 'James Bond-Skyfall' filmindeki küfürlü sahne herkesi kahkahaya boğdu.

25.10.2012 06:04  Güncelleme: 10:28

Başrolünü Daniel Craig'in oynadığı merakla beklenen 'James Bond- Skyfall' filminin ön gösterimi yapıldı. Eminönü'nde çekilen bir sahnede edilen Türkçe küfür ise filme damgasını vurdu.

Çekimlerinin büyük bölümü Türkiye'de yapılan 'James Bond-Skyfall' filmi; 2 Kasım'da vizyona giriyor. Adana ve İstanbul'da çekilen filmin ön gösterimi önceki gün yapıldı.

BOND'DAN İNGİLİZ AJANLARINA BAĞIŞ

Londra'da Kraliyet Albert Salonu'nda düzenlenen gösterime, İngiltere kraliyet tahtının birinci sıradaki varisi Prens Charles ile eşi Cornwall Düşesi Camilla ile filmin oyuncuları "Bond" rolündeki Daniel Craig, "M" rolündeki Judi Dench ve "Silva" rolündeki Javier Bardem de katıldı.

Galadan elde edilecek gelirin İngiltere istihbarat servisi üyelerine yardım eden hayır kurumlarına bağışlanacağı bildirildi.

BOND'A TÜRKÇE KÜFÜR

Filmin çekildiği sıralarda 'tarihi dokuya zarar veriyor' iddialarıyla oldukça başı ağrıyan film ekibi, ön gösterimde bir hayli eğlendi. Özellikle Eminönü'nde geçen kovalamaca sahnesinde yaşanan bir olay ise herkesi kahkahaya boğdu. Pazardaki kovalamaca sırasında halktan biri Bond'a Türkçe olarak "Eşşoğlueşşek!" diye bağırıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr 

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bond, Eminönü'nde Küfür Yemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement