Bu Adamı CIA Mi, İsrail Mi Tuttu? - Son Dakika
Magazin

Bu Adamı CIA Mi, İsrail Mi Tuttu?

Mehmet Ali Erbil; Seda Sayan'ın saldırısına uğrayan Erol Köse için konuştu.

14.12.2011 06:03  Güncelleme: 10:27

Semra Özal, Özgür Aras, Stelyo Pipis, Ayşe Ersayın ve Rahşende Koray Samlı'nın hayata geçirdiği Cenk Koray Ekran Ödülleri'nin ikincisi, önceki akşam Günay Restaurant'da yapıldı.

Geceye, Seda Sayan'ın Erol Köse'ye saldırısı damga vurdu. Yaptığı açıklamalar ve Twitter'a yüklediği fotoğraflarla herkesin tepkisi çeken Köse, menajer Stelyo Pipis'in adamından da yumruk yemekten kurtulamadı. Geceden önemli notlar ise şöyle:

Mehmet Ali Erbil; Sayan'ın Köse'ye saldırısını değerlendirdi: "Hiçbir erkeğin yapamadığını yaptı, helal olsun! Bu adamı CIA mi tuttu, kim tuttu? Nihat Doğan gibi olacağım ama herhalde adamı İsrail yolladı."

Gecenin organizatörü Özgür Aras, gecede yaşanan tatsız olay üzerine "Beş aydır bu organizasyonu yapmak için canım çıktı. Her şey mahvoldu. Erol Köse'yi biz çağırmadık" dedi.

'Gerçek Hayat Dostları Onur Ödülü' alan Gönül Yazar sahneden, Seda Sayan'ı kastederek "Onu çok seviyorum. O kendini biliyor, tebrik ediyorum" dedi. Yazar sonra masasına giderek Sayan'ın ellerini tutup kendisini desteklediğini söyledi.

BİZ DE KALBİMİZE YAZDIK

Ece Erken, geçtiğimiz hafta bindiği Kıbrıs uçağınının düşme tehlikesi geçirdiğini anlattı: "Motor durdu, kule ile irtibat kesildi ve herkes bağırmaya başladı. Eğer ölseydim, siz de 'Ece Erken, erken öldü' diye haber yapardınız!"

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 'En İyi Erkek Sunucu' ödülünü Beyazıt Öztürk'e vermek için de sahneye çıktı. Törene katılamayan Öztürk'ün ödülünü "Ben saklarım" diyerek Okan Bayülgen aldı. Bunun üzerine Sarıgül de "Biz de gelmemesini kalbimizin bir yerine yazıyoruz" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Bu Adamı CIA Mi, İsrail Mi Tuttu?
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bu Adamı CIA Mi, İsrail Mi Tuttu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement