Lara'dan Eleştiri Bombardımanı - Son Dakika
Magazin

Lara'dan Eleştiri Bombardımanı

Lara\'dan Eleştiri Bombardımanı

Muğla'nın Kavaklıdere İlçesi'nde sahne alan Lara, şarkılarından çok verdiği mesajlarla dikkati çekti.

22.05.2011 14:41  Güncelleme: 10:41

Muğla'nın Kavaklıdere İlçesi'nde sahne alan Lara, şarkılarından çok verdiği mesajlarla dikkati çekti. Eurovision Şarkı Yarışması'ndan 'Yetenek Sizsiniz' programına kadar birçok konuda eleştirilerini dile getiren Lara, şarkıcı Hadise'yi de yerden yere vurdu, Başbakan Erdoğan'ı ise övdü.

Kavaklıdere 4'üncü Dağcılık Festivali etkinliklerinde sahne alan Lara, Eurovisyon Şarkı Yarışması'nda Türkiye'nin finale bile çıkamadan elenmesine çok üzüldüğünü söyledi. Lara, yarışma öncesinde, ülkeyi temsil edecek grup için "çok başarılı, çok beğeniyoruz" türünden değerlendirmeler yer almasına tepki gösterdi.

Lara, "Herkes dürüst davranamıyor maalesef bu camiada. Bence çok büyük bir hataydı. Eurovision'a kesinlikle bir hanımefendinin gitmesi lazımdı. ve öyle, orayı burayı açmakla da olmuyor. Ama artık insanlar sıkıldı. Türk motifleriyle bezenmiş bir şarkıyla, neden olmasın. Ama olur mu şimdi gündemde bikinililer varken!" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'a da bir mektup yazacağını anlatan Lara, "Başbakanıma ilk söyleyeceğim şey şu olacak; 11 yaşında bir kızım var. Lütfen bazı şeyler yasaklanana kadar, ekranlardaki kirliliği kaldıralım. Ben şahsen kimin kiminle olduğunu, kimin eski kocasına döndüğünü çok da umursamıyorum. Ama genelde o kişiler işten işe koşan sanatçılar, neden ekrandalar. Bence bunların birazcık azaltılması lazım. Basının biraz daha gerçek sanat yapan sanatçıya değer vermesi lazım" dedi.

Lara, Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışması'nın finalisti Seyfi Doğanay'ı da eleştirirken, "Adam çıktı dört tane taklit yaptı, festivallere gidiyor. İşte bizim anladığımız bu. 4 tane taklitle sanatçı oluyorsun. Geçenlerde bir kanalda dört tane taklit yaptım, program teklifi geldi. Bundan sonra gittiğim her yerde taklit yapacağım. Bu işler böyle yürüyorsa ben de taklit yapacağım" diye konuştu.

Konseri izleyenlerden "Nihat Doğan taklidi yap" isteği gelmesi üzerine Lara, "Yok o kötü, o gitsin de önce sakallarını kessin. Çocuğa bir şeyler versinler de aklansın, paklansın" dedi.

Daha sonra sahnede Seda Sayan, Sibel Can, Yıldız Tilbe, Zerrin Özer ve Sezen Aksu'nun şarkılarını söyleyip taklitlerini yapan Lara, izleyenleri güldürdü.

Konserin sonlarına doğru Kavaklıdere Belediye Başkanı AK Partili Nuray Bozyer ile AK Parti Muğla Milletvekili adayları Hayatı Nizamoğlu ve Yeşim Avcı, Lara'ya yöreye özgü bakır süs eşyası hediye etti. Lara, "Bu arada sanatçıların siyaseti olmaz ama benim evimin önüne kadar metro geldi. Daha öncekiler yapmadı, ama bunlar yaptı. Valla Başbakanımızda lider vasfı var. Bakın Davos'ta bir 'one minute' dedi, olay bitti. Bu arada Eurovision'a gitmek için TRT'ye biraz baskı yaparsanız... TRT 1'den geçiyor bu Eurovision'a gidecek olanlar. Bu anlamda bizi biraz desteklerseniz çok sevinirim. Değil mi, biz de gidelim. Gördük işte, Hadise'yi de gördük. Gitti hadise gibi çıktı, geldi. Giydiği kıyafeti de gördük, harikaydı, süperdi. Ben o kıyafeti gider bir terzide de diktiririm" diye konuştu.

Hadise'ye taş atmayı sürdüren Lara, elleriyle bel hizasını göstererek "İlla şuraya kadar açık bir kıyafet giyeceğiz. Olmuyor oraya kadar açmazsa" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Lara'dan Eleştiri Bombardımanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement