Bakan Kılıç Muhalefeti Uyardı - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç Muhalefeti Uyardı

Bakan Kılıç Muhalefeti Uyardı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçim zamanının geldiğini, söylemler konusunda muhalefetin de çok dikkatli olması gerektiğini belirtti.

14.04.2015 12:26

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçim zamanının geldiğini, söylemler konusunda muhalefetin de çok dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Bu sabah tarifeli uçakla Ankara'dan Samsun'a, AK Parti Samsun Milletvekili Adayları Çiğdem Karaaslan ve Kamuran Özden ile birlikte gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı J. Albay Hacı Demirezen, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, vali yardımcıları, belediye başkanları, milletvekili adayları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile parti üyeleri karşıladı. Karşılamada uzun kuyruklar oluştu.

Karşılama sonrası Sevgi Cafe'de AK Parti'den 8 milletvekili adayı ile birlikte kahvaltı yapan Bakan Kılıç, daha sonra Türkiye gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kılıç, Cumartesi günü Samsun'da bütün milletvekili adayları ile tanıtım toplantısı yapacaklarını söyledi.

Konuşmasında çözüm sürecine değinen Bakan Kılıç, "Cumhurbaşkanımızın mimarı olduğu çözüm süreci ülkemizin geleceği için birliğin, beraberliğin teminatı olarak yürümemizi gerektirecek, yürümemizi sağlamlaştıracak olan sürecin temelidir. Başbakanımız görevi devraldığında ilk yaptığı açıklamalardan bir tanesi de 'yolun yarısının geçildiği bir süreçten geriye dönüş olmaz' demesidir. Dolayısıyla bu yolda yürümeye devam ediyoruz" dedi.

BAKAN KILIÇ MUHALEFETİ UYARDI

Söylemler konusunda muhalefete uyarıda bulunan Bakan Kılıç, "Artık seçim zamanı geldi. Söylemler konusunda muhalefetin de çok dikkatli olması gerekiyor. Buradan da kendilerini bir kez daha uyaralım. Bizim güvenliğimizden, birliğimizden ve devletin kudretinden hiçbir şekilde müsamaha göstermediğimizi ve göstermeyeceğimizi herkes biliyor. Ama bundan 15 sene önce dile getirilen bazı isteklerin çok daha ötesindeki değişimleri Türkiye'de yapmış olan bir iktidar olarak da demokrasimizin, hukukun üstünlüğünün teminatı olan AK Parti'nin de bu yolda hiç çekinmeden yürüyeceğini teminat olarak tekrar dile getiriyoruz. Ama herkes dikkatli olacak. Türk Silah Kuvvetlerimiz üzerindeki görevi en iyi şekilde yapmak için gece-gündüz bu çabayı veriyor. Türkiye Cumhuriyeti devleti köklü gelenekleri olan bir devlettir. Köklü geçmişi olan bir devlettir. Bu devletin kurallarının nasıl işleyeceği de anayasasında açık ve seçik olarak yazılmıştır. Türkiye'nin kendini geliştirmesi için yeterli olmayan bu anayasayı değiştirmek için milletinden destek istiyoruz. Bugüne kadar girdiğimiz seçimlerde ve referandumlarda yani 6 seçim 2 referandumda AK Parti'ye göstermiş olduğu teveccühün ben Samsun'un yine göstereceğinden eminim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Kılıç ve beraberindekiler 4 merkez ilçesinin AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç Muhalefeti Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement