Başkan Tugay, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde iş birliği mesajı verdi - Son Dakika
Politika

Başkan Tugay, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde iş birliği mesajı verdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, AK Parti İzmir İl Başkanlığına ziyarette bulunarak iş birliği mesajı verdi. Tugay, İzmir ve Türkiye'nin sorunlarını birlikte çözmek için çalışacaklarını belirtti.

13.05.2024 13:53  Güncelleme: 14:20

Başkan Tugay, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde iş birliği mesajı verdi

Başkan Tugay'dan 4 siyasi partiye ziyaret

İZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, "İzmir ve Türkiye'nin sorunlarını beraber çözmek için çalıştığımız bir dönem olacak. İzmir daha güzel günler görecek" dedi. AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı ise İzmir'e fayda sağlayacak her konuda iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, görevi devraldıktan sonra siyasi partilerin il başkanlığına yapacağı ziyaretlerin ilkini, AK Parti İzmir İl Başkanlığına yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile birlikte Bayraklı'daki AK Parti İl Başkanlığı binasına gelen Tugay, burada AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı ve parti üyeleri tarafından karşılandı. AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Hakan Yıldız, il başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin de yer aldığı buluşmanın ardından gazetecilere açıklama yapan Tugay, buluşmayı iki nedenden dolayı gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Birincisi, son yerel seçimde herkesin özellikle AK Parti'nin etik sınırlar içinde gösterdiği siyasi tavır bizim açımızdan teşekkürü hak eden bir durumdur. İkincisi de şehrimizin bekleyen, çözülmesi gereken pek çok sorunu var. Bunlar sadece seçimi kazanmış olan belediye başkanının kendisi ve yakın çalıştığı insanlarla değil, şehrin tüm ilgili kişi ve kurumlarının katılımıyla çözülmesi gereken sorunlar. Pek çoğunda da uzlaşı gerekiyor" diye konuştu.

"Birlikte çalıştığımız bir dönem olacak"

Şehir yönetiminde katılımın gerekliliğine değinen Başkan Tugay, "Zaman zaman görüştüğümüz, birbirimize fikirlerimizi aktardığımız, zaman zaman birbirimizden yardım istediğimiz ama nihayetinde İzmir'imizin ve Türkiye'mizin sorunlarını beraber çözmek için çalıştığımız bir dönem olacak. Birbirini incitmeyen, birbirinin birikiminden yararlanan insanlar olacağız diye inanıyorum. Bugün bu ziyaret inşallah bunun başlangıcı olacak. Bundan sonraki günlerde de biz üzerimize düşeni yapacağız. Zannediyorum İzmir daha güzel günler görecek. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

"Büyükşehir belediye başkanı herkesin başkanıdır"

CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da "İzmir'de iletişimi üst seviyede tutarak İzmirliler için birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm Türkiye'ye hem siyasi nezaketi hem iletişimi İzmir'den yaymaya çalıştık. Büyükşehir belediye başkanı parti ayrımı gözetmeden tüm partililerin büyükşehir belediye başkanıdır. Kime oy verirse versin herkese eşit hizmet verecektir" ifadelerini kullandı.

"Şehrimize fayda getireceğine inanıyorum"

Görüşmenin samimi olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı ise şunları kaydetti:

"Görüşmenin temel esas ve usulü şehrimizin kalkınması ve sorunlarına nasıl çözümler getirileceği konusunda iş birliklerinin geliştirilmesiydi. Biz AK Parti olarak her zaman yanlarında olacağımızı belirttik. Gerek bakanlıklarımızla gerek Hamza Dağ ile beraber her türlü çalışmaya gövdemizi koyacağımızı söyledim."

Başkan Tugay, daha sonra sırasıyla İYİ Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve DEM Parti İl Başkanlıklarını ziyaret etti.

Başkan Tugay, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde iş birliği mesajı verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Tugay, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde iş birliği mesajı verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement