Çavuşoğlu, Muratpaşa'da vatandaşlarla bir araya geldi - - Son Dakika
Politika

Çavuşoğlu, Muratpaşa'da vatandaşlarla bir araya geldi -

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "(Türkiye'yi düşünüyorum) diyen insanlar, muhalefet, paralel yapı hep birlikte gidiyorlar, Türkiye'yi yurt dışına şikayet ediyorlar, Avrupa'ya şikayet ediyorlar" dedi.

08.03.2014 00:27

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "( Türkiye'yi düşünüyorum) diyen insanlar, muhalefet, paralel yapı hep birlikte gidiyorlar, Türkiye'yi yurt dışına şikayet ediyorlar, Avrupa'ya şikayet ediyorlar" dedi.

Çavuşoğlu, Muratpaşa ilçesi Güzeloluk Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, sadece seçim zamanı değil, her zaman her fırsatta vatandaşın yanına koştuklarını söyledi.

30 Mart'a sayılı günler kaldığını dile getiren Çavuşoğlu, teşkilat üyelerinin gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "Niçin çalışıyoruz, geleceğimiz için, güçlü Türkiye için, gelecek nesillerimizin daha iyi şartlarda yaşaması için çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde de çalışacağız. Allah'ın izniyle seçeceğimiz arkadaşlarımız 5 yıl boyunca da sizler ve bizler için çalışacak" diye konuştu.

Antalya'nın 5 yıl önce yalan ve iftiralarla kandırıldığını ve 5 yıldır da hak ettiği hizmeti göremediğini öne süren Çavuşoğlu, Antalya'da Menderes Türel döneminde yapılan hizmetlerin üstüne başka bir hizmet konulmadığı ifade etti. Rastgele aday belirlemediklerini, vizyonu geniş adaylarla yola çıktıklarını vurgulayan Çavuşoğlu, "AK Parti olarak yalanla, iftirayla siyaset yapmıyoruz, projelerle halkın önüne çıkıyoruz ve hayalleri gerçekleştiriyoruz" dedi.

Türkiye tarihindeki darbe girişimlerine değinen Çavuşoğlu, bugün saldırı boyutunun değiştiğini kaydetti. CHP'nin marjinal bir parti haline geldiğini, sokak siyaseti yaptığını dile getiren Çavuşoğlu, ülkeyi düşünerek siyaset yapmadıklarını, tek dertlerinin AK Parti'yi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan indirmek olduğunu bildirdi.

17 Aralık operasyonuyla da AK Parti'ye ve Başbakan Erdoğan'a yönelik farklı bir formül uygulandığını dile getiren Çavuşoğlu, şunları söyledi:

"(Türkiye'yi düşünüyorum) diyen insanlar, muhalefet, paralel yapı hep birlikte gidiyorlar, Türkiye'yi yurt dışına şikayet ediyorlar, Avrupa'ya şikayet ediyorlar. Türkiye'nin kötü olduğunu, itibarsız olduğunu değişik üsluplarla şikayet ediyorlar. Türkiye'nin itibarını düşürmek için birleşmiş bir muhalefet var. Bunlar ne verebilir Türkiye'ye, bugüne kadar hangi hizmetleri getirmişler. Bunlar umuyorlar ki AK Parti gitsin, belki seçimle kazanamadığımız yönetimi ele geçiririz. AK Parti gitsin, biz geliriz de diyemiyorlar. Çünkü vizyonları yok, iktidarı teslim edelim, 2 günde kaçar giderler, 1990'lı yıllarda kaçtıkları gibi. Bunların derdi başka. Bir azınlık olarak çoğunluğu yönetmek istiyorlar, böyle alışmışlar. Yeri geldiğinde darbe yapmışlar, yaptırmışlar, yeri geldiğinde gençleri birbirine kıydırmışlar. Şimdi de Türkiye'yi kıydırmak istiyorlar ama biz müsaade etmiyoruz."

Vatandaşın da artık oyuna gelmediğini dile getiren Çavuşoğlu, vatandaşların Türkiye'yi bu "tehlikeli yapıdan", durumdan sadece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kurtarabileceğini bildiğini ve bu doğrultuda Başbakan Erdoğan'a koştuğunu kaydetti.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu

Muhabir: Hatice Özdemir

Yayınlayan: Ersin Altınsoy

Çavuşoğlu, Muratpaşa\'da vatandaşlarla bir araya geldi -
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Çavuşoğlu, Muratpaşa'da vatandaşlarla bir araya geldi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement