CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran Kilis'te - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran Kilis'te

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Kilis’te esnaf ziyareti yaparak partisine oy istedi.

14.03.2014 18:11

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Kilis'te esnaf ziyareti yaparak partisine oy istedi.

CHP Kilis Belediye Başkan adayı Öcal Berk'e destek vermek için Kilis'e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP İl Başkanı Abidin Uslu ile birlikte Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret ederek partisine oy istedi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, yaptığı açıklamada, yerel seçim sürecinde olduklarını ifade ederek, "Biz de yerel seçim çalışmaları çerçevesinde dünden beri Doğu Akdeniz adana bira önce Osmaniye'de Kilis Hatay çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Karadeniz Bölgesinde Trakya'da Marmara Bölgesinde Doğu Anadolu Güneydoğu Anadolu Bölgesinde olduğu gibi bu bölgede Adana'da Osmaniye ve Kilis'te de halkta yerel seçimden ziyade genel seçim algısı var" dedi.

Vatandaş birçok şeyden bunaldığını artık yeni bir Türkiye istediğini ifade eden Oran, "Güven duyacağı bir siyasi parti istiyor. Geleceğe umutla bakmak istiyor. Dolayısıyla biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak gerçekten bu seçim sürecinde Türkiye'nin her yerinde oyumuzun düşük olduğu yerlerde bile büyük bir teveccüh, coşkuyla ve muhabbetle karşılanıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Açıkça söylemek gerekirse herhalde Kilis'te 500-600 metre yol ilerledik. Gerçekten halkımız yalandan yoksulluktan yolsuzluktan artık bıkmış. Biz de Cumhuriyet Halk Partisi olarak geleceğe umutla bakıyoruz. Halka vatandaşa gelecekle ilgili endişe etmemesini söylüyoruz. Hem yerel hem Cumhurbaşkanlığı hem de genel seçimlerinde biz de yeni bir Türkiye'yi vatandaşla halkla birlikte inşa etmek istiyoruz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, esnaf ziyareti sırasında kendisine ikram edilen gıda malzemelerinin tadına baktı. Oran, parti çalışmalarının ardından Hatay'a hareket etti. - KİLİS

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran Kilis\'te
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran Kilis'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement