Dün Istıfa Eden MHP'lıler Geri Döndü - Son Dakika
Politika

Dün Istıfa Eden MHP'lıler Geri Döndü

Dün Istıfa Eden MHP\'lıler Geri Döndü

"Bir Yanlış Yaptık, Bugün Yanlışımızı Düzeltiyoruz. Bizim Yerimiz MHP'dir.

14.08.2010 15:57  Güncelleme: 17:15

ÇORUM'da dün referanduma "hayır" diyen MHP'den istifa ettiklerini açıklayarak "Evet" oyu kullanacaklarını söyleyen Sungurlu İlçesi'ne bağlı Arife Gazili Belde Belediye Başkanı Hamza Yağmur ve 6 meclis üyesi bugün partilerine geri döndü. Yağmur, "Bir yanlış yaptık, bugün yanlışımızı düzeltiyoruz. Bizim yerimiz MHP" diyerek referanduma "Hayır" diyeceklerini söyledi.

DÜN REFERANDUMA EVET DEYİP İSTİFA ETTİ

Dün Turgut Özal İş Merkezi'ndeki toplantı salonunda basın toplantısı düzenleyen MHP'li Sungurlu İlçesi'nin Arife Gazili Belde Belediye Başkanı Hamza Yağmur, Osmancık İlçesi'nin Başpınar Beldesi Belediye Başkanı Cevdet Dağ ile aynı beldenin MHP belde teşkilat başkanı Hürrem Tavlı ve Laçin İlçesi'nin Narlı Beldesi Belediye Başkanı Necati Kökçü ile 16 MHP' li meclis üyesi Anayasa değişikliği oylamasına 'Hayır' diyen partilerinden istifa ederek referandumda 'Evet' oyu kullanacaklarını açıklamıştı.

Arife Gazili Belde Belediye Başkanı Hamza Yağmur, açıklamasında Anayasa'nın değişmesi gerektiğini ve 12 Eylül'de yapılacak olan referanduma destek vereceklerini belirterek, "Biz 'Evet' diyeceğiz. Çünkü Rahmetli Alparslan Türkeş'in kemiklerini sızlatayamayız" demişti.

BUGÜN PARTİYE DÖNÜP HAYIR DİYECEKLERİNİ SÖYLEDİ

Bugün Arife Gazili Belde Belediye Başkanı Hamza Yağmur ile 6 meclis üyesi, MHP İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyerek yanlış yaptıklarını belirtip partiye geri döndüklerini açıkladı. Yağmur, "Bir yanlış yaptık, bugün yanlışımızı düzeltiyoruz. 12 Eylül'de yapılacak olan referanduma da 'hayır' oyu kullanacağız" dedi.

AK PARTİYİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ

MHP İl Başkanı Hüseyin Esenyel ise hükümeti eleştirerek, "AK Parti tükenişinin nedenini Milliyetçi Hareket Partisi'nin tabanında aramaktadır. AK Parti ülkücülere baskı yapmakta, onların oylarına talip olmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi dimdik ayaktadır. Oyları ile iktidara gelecektir. Çorum'da da hayırı çıkartacağız. AK Parti'yi de sandığa gömeceğiz. Arkadaşlarımız yeniden bizimle birliktedirler" dedi.

Şevket ERZEN- ÇORUM- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Dün Istıfa Eden MHP'lıler Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement