MHP Gölbaşı Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika
Politika

MHP Gölbaşı Seçim Bürosu Açıldı

MHP Gölbaşı Seçim Bürosu Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Gölbaşı Seçim Bürosu düzenlenen törenle açıldı.

12.03.2014 10:09

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Gölbaşı Seçim Bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Gölbaşı Şafak Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılış törenine katılan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Türkiye'de demokrasinin temel işleyişinin hesap verebilirlik üzerine olması gerektiğini belirterek, işin başında olanın bu olayların önünü açıp soruşturmaları başlatması gerektiğini ifade etti. Gölbaşı'na yaşatılan değişimler ve verilen hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na teşekkür eden Aydın, MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya'nın bu seçimlerde Ankara için flaş aday olduğunu belirterek, "Mevlüt Karakaya Ankara'nın yeni yüzü, yeni gücüdür" dedi.

Mevlüt Karakaya ise, "30 Mart, bu yapılanların hesabının sorulacağı, ayarın verileceği bir gündür. Artık vicdan diyoruz. MHP üzerinde oynanan oyunları 'Alo Fatih' ile öğrendik. Bu seçimin galibi Milliyetçi Hareket Partisi ve bu bölgenin çocuğu Mevlüt Karakaya olacaktır. Çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğinin inşa edilmesinde hepimizin emeği olsun. 30 Mart akşamı inşallah Gölbaşı'nı da, Ankara'yı da beraber alacağız" diye konuştu.

Miting havasında gerçekleşen seçim bürosunun açılışında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan adayı Yakup Odabaşı, "Bu zamana kadar omuz omuza vererek hizmetler verdiğimiz Gölbaşı'mıza yeni hizmetler sunmak için yine omuz omuza, yürek yüreğe olmalıyız. Birliğimizi bozmak isteyenler aldanırlar. Gölbaşı için birçok şey yaptık. Ama daha yapacak çok işimiz var" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesini, Milletvekili Aydın, MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Karakaya, Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı ve MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy birlikte kesti. Açılışa ayrıca Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla, belediye meclis üyeleri, belediye meclis üyesi adayları, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve çok sayıda Gölbaşılı katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Gölbaşı Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Muhammed Kundullu: Gölbaşı yine MHP diyecek ve yine kazanacak!!! 1 0 Yanıtla
  • Hakan Kurt: Ankara'ya Karakaya... Gölbaşı'ndan yol aldıkta gidiverdik Konya'ya 1 0 Yanıtla
  • İsmail Karaca: Kardeşlerim sonuna kadar haklısınız!! Ankara'ya da Gölbaşı'na da MHP mührü vurulacak!! 0 0 Yanıtla

Advertisement