MHP'li Oktay Vural Bartın'da - Son Dakika
Politika

MHP'li Oktay Vural Bartın'da

MHP\'li Oktay Vural Bartın\'da

MHP Grup Başkanvekili Vural, "ABD, Usame Bin Ladin'e ne yaptıysa, bizimde PKK için yapmamız gereken odur" dedi.

15.04.2013 16:19  Güncelleme: 16:23

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, Bartın'da düzenlediği basın toplantısında, "ABD, Usame Bin Ladin'e ne yaptıysa, bizimde PKK için yapmamız gereken odur" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bartın'a geldi. İnkum'da bir kafede düzenlenen basın toplantısında Oktay Vural'a, MHP Bartın İl Başkanı Sezai Bilgin, Merkez İlçe Başkanı Ercüment Özkaya, Zonguldak MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Aynur Yıldırım ve parti teşkilatı üyeleri eşlik etti.

MHP Grup Başkanvekili Vural, yaptığı konuşmada, "PKK denilen ve geride kalan yıllarda, onun nasıl kanlı bir melanet örgütü olduğunu bilmeyen var mıdır? Terör örgütünün uyuşturucu kaçakçısı olduğunu bilmeyen var mıdır? Doğu ve Güneydoğu'da bebekleri katlettiğini bilmeyen var mıdır? Terörün tanımı ve anlamı değişmiştir. ABD, Usame Bin Ladin'e ne yaptıysa, bizim de PKK için yapmamız gereken odur. MHP'li hangi bakan hakkında, Genel Başkanımızın hangi icraatı konusunda meclis soruşturması açabildi. İflas etmiş tüccar geçmiş defterlerini açmaya başladı. Bu da ortaya koyuyor ki Başbakan iflas etmiştir" dedi.

SANDIKTA HESAPLAŞACAĞIZ

Vural, MHP'nin önce Türkiye dediğini belirterek şunları söyledi: "Günü kurtarmak için sorumluluk altında olmamasına rağmen, bu siyasi ortamda, bu sıkıntıları paylaşmasını bilmiştir. Senin hazırladığın raporlar burada, yolsuzluklarla ilgili hazırladığınız raporlar burada, elinden geleni

ardına koyma, bu pişmiş yemekleri ısıtıp 11 yıl sonra Türkiye'nin gündemine getiriyorsun. Bu saatten sonra Başbakan'la sandıkta hesaplaşacağız. Şehit ailelerinin üzerinde baskı vardır. Daha dün Adana'dan gelen bir şehit annesi her gün ağladığını söylüyor. Asıl şu an ağlıyorum. Dün Zonguldak Şehit Aileleri Derneği de endişelerini dile getirdi. Terör örgütü doğu ve güneydoğuda özellikle 'T.C.' demekle bu cumhuriyeti aşağılamakta ve 'T.C. yerine Kürdistan kuruldu' demekle çeşitli kamu kurumlarına gelen insanları Türkçe konuştukları için tokatlamakta ve baskı altına almaktadır. Bu konuda tepki koyan bütün vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Devletimizin adını silmeye, milletimizin adını silmek isteyenler var. Ama bunlar korkaktırlar."

Sözlerinin sonunda Bartın halkına teşekkür eden Vural, şözlerini şöyle tamamladı: "MHP'li bir Belediye Başkanı seçen Bartınlılara çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Cemal Akın çok güzel belediyecilik hizmetleri, halka yakın sosyal bir belediyecilik hizmetiyle Bartınlıların gönlünde taht kurmuştur. Güzel Bartın, cennet vatan Bartın'da bu şekilde buluşma imkanı verdiği içinde İl başkanımıza da teşekkür ediyorum" - BARTIN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement