Bakan Kılıç, seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı - - Son Dakika
Spor

Bakan Kılıç, seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı -

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Milletimiz AK Partiyi kurdu, Recep Tayyip Erdoğan'a 'biz senin arkanızdayız' dedi.

16.02.2014 20:11

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Milletimiz AK Partiyi kurdu, Recep Tayyip Erdoğan'a 'biz senin arkanızdayız' dedi. 'Dik dur' dedi, 'diklenme ama dik dur' dedi. Bu dik duruş bazılarının işine gelmiyor. Uluslararası arenada işine gelmiyor. Türkiye'de işine gelmiyor" dedi.

Açılış törenlerine katılmak üzere Samsun'a gelen Kılıç, İlyasköy Mahallesi'nde Sportif Halı Saha tesislerinde partililerle buluştu. Daha sonra, eski CHP Samsun milletvekillerinden dedesi İlyas Kılıç'ın Badırlı köyündeki mezarını ziyaret eden Kılıç, ardından AK Parti Tekkeköy Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.

Burada konuşan Kılıç, vatandaşlara seslenerek, "Milletimiz AK Partiyi kurdu, Recep Tayyip Erdoğan'a 'biz senin arkanızdayız' dedi. 'Dik dur' dedi, 'diklenme ama dik dur' dedi. Bu dik duruş bazılarının işine gelmiyor. Uluslararası arena işine gelmiyor. Türkiye de işine gelmiyor ama bu millet yürüyecek, bu millet koşacak. Bizler uzaya uydu fırlatma peşindeyiz. Bizler hayallerimiz ve sizlerin hayallerini gerçekleştirmek peşinde koşuyoruz. O eski günlerin hayallerini kurmuyoruz. Bizler daha ileriye gitmiş, daha çok hizmet eden, AK Parti şehirciliği, belediyeciliği ile tanışmış, rahat etmiş olan Tekkeköy için hayal kuruyoruz. 30 Mart günü ne diyeceğiz daima millet, daima hizmet" diye konuştu.

"Gece gündüz demeden 2002'den beri Mecliste, uluslararası arenada, belediyelerimizde AK Parti sizleri temsil ediyor" diyen Kılıç, şöyle devam etti:

"AK Parti belediyeciliği sizleri temsil ediyor. Bugünden sonra daha çok koşacağız. Daha başlardayız. Başlangıç bunlar daha. Türkiye Cumhuriyeti dünyanın ilk on ekonomisi arasına girecek. Bunları gerçekleştirecek olan projeleri engellemek için uğraşıyorlar ama sizler bu oyunu gördünüz. Bu millet her zaman kendisine engel olana cevabını verdi. 30 Mart günü en büyük yerel seçim oy oranını alarak yine cevabını vereceğiz. Artık 30 Mart sadece bir belediye seçimi değil, Türkiye'nin geleceğinin seçimi. Beraber yürüyeceğimizin, bir olacağımızın, beraber olacağımızın sinyalidir, mesajıdır. Biz sizlerin hizmetkarıyız. Sizden aldığımız emaneti hiçbir zaman yere düşürmedik, düşürmeyeceğiz. Ecdadımız nasıl düşürmediyse biz de düşürmeyeceğiz."

Konuşmanın ardından Akif Çağatay Kılıç ve partililer kurdele keserek Tekeköy Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Muhabir: Anıl Kuru

Yayınlayan: Murat Kaban

Bakan Kılıç, seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı -
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bakan Kılıç, seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement