Fikret Orman Gönen'de - Son Dakika
Spor

Fikret Orman Gönen'de

Fikret Orman Gönen\'de

Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen 110'uncu Yıl Kuruluş Yıldönümü Kutlamasına Fikret Orman katıldı.

18.04.2013 13:26  Güncelleme: 13:46

Balıkesir'deki Gönen Beşiktaşlılar Derneği tarafından Gönen Yıldız Otel'i Balo Salonunda düzenlenen 110'uncu Yıl Kuruluş Yıldönümü Kutlamasına onur konuğu olarak Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman katıldı. Orman yaptığı konuşmada Beşiktaş'ın dertlerinin bittiğini söyledi.

Baloya Şeref Nasır, Levent Erdoğan, BJK Disiplin Kurulu Başkanı Turgut Tümer, BJK Müze Müdürü Zülal Gök, eski futbolculardan Ziya Doğan, Ali Cansun, Cevdet Fidan, Muhittin Kıpçak, Münir Altay, M .Bahattin Baydar, Arif Özataç'ın yanı sıra Erdek, Karacabey, Gemlik, Biga, Çanakkale ve Bandırma Beşiktaşlılar Dernekleri üyeleri katıldı.

"DERTLERİMİZ SONA ERDİ"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün hiçbir derdinin kalmadığını belirterek şunları söyledi:

"Bizler, yönetim olarak geldiğimizde var olan sıkıntı, dava ve maddi zorluklar ortadan kalkmıştır. Basket, voleybol ve futbol olarak geçmişte yanşan problemler ortadan kalkmıştır. Bundan sonra da buna benzer olayların yaşanmaması için, Beşiktaş'ın anayasası olan tüzüğümüzü de değiştireceğiz."

TÜZÜĞE YENİ DÜZENLEME

Kulübün en önemli uğraş dallarından futbol alanındaki gelişmelere paralel olarak şirketler kurulduğunu ve ortaklıklar oluşturulduğunu kaydeden Orman, şöyle devam etti:

"Yürürlükteki tüzüğümüzün yetersiz kalmasından kaynaklanan ve tüm üyelerimizin yakından bildiği sorunlara (üyelik işlemleri, borçlanma, bütçe ve bütçe disiplininin sağlanması gibi) çözümler geliştirilmesi ihtiyacı, çalışmalarda dikkate alınan diğer önemli bir gerekçe olmuştur. Ayrıca çok yakında da Beşiktaş Stadı'nın inşaatına çok yakında başlıyoruz. Bu anlamda bize destek veren tüm derneklerimize teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün kuruluşunun 110'uncu yılı olmasıyla nedeniyle Gönen Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen gecede iyi eğlenceler diliyorum."

FOTOĞRAF - Balıkesir/ Gönen

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fikret Orman Gönen'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement