Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması - Son Dakika
Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması

"Sporu, vücudunuzun size verdiği güçle yapın, yani hiçbir şekilde dopinge bulaşmayın" "Elde edeceğiniz başarının doğal ve sizin çabanızla olması çok önemli ve değerli. Belki birinci değil ikinci olursunuz ama gururla ve onurla olursunuz. Hepsinden değerlisi budur"

22.02.2014 14:24

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Sporu, vücudunuzun size verdiği güçle yapın, yani hiçbir şekilde dopinge bulaşmayın" dedi.

Bakan Kılıç, İstanbul temasları kapsamında Avcılar ilçesinde faaliyet gösteren yerel spor kulüplerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avcılar Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyona Kılıç'ın yanı sıra, AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak da katıldı.

Etkinlikte, yerel sporcu, antrenör ve yöneticilere yönelik konuşma yapan Kılıç, "Bugün burada bizimle birlikte olan sporcularımız geleceğe hazırlanıyor, gelecek için çalışıyor. Sizler ülkemize altın madalyalar kazandıracak, büyük başarılar getireceksiniz. Gece gündüz çalışmaya devam edin. Bizler, sizlere her türlü desteği verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu kolay bir iş değil, çünkü Türkiye'de ne kadar fazla sayıda sporcu kardeşimiz olduğu herkesçe malum" dedi.

Konuşmasında, spor kadar eğitimin de önemli olduğunun altını çizen Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sizler sporcusunuz ama aynı zamanda gençsiniz. Hem sporunuzu iyi bir şekilde yapacaksınız ama aynı zamanda eğitiminizi de iyi alacaksınız. Spor ve eğitim, el ele, kol kola birlikte yürüyecek. Şu anda yaptığımız bazı çalışmalarla, eğitiminizin desteklenmesi ve sporunuza daha rahat konsantre olmanız için bazı hazırlıklarımız var. Yaptığınız hangi spor ise bunun mutlaka hakkını verin. Yapacağınız sporu, vücudunuzun size verdiği güçle yapın, yani hiçbir şekilde dopinge bulaşmayın. Elde edeceğiniz başarının doğal ve sizin çabanızla olması çok önemli ve değerli. Belki birinci değil ikinci olursunuz ama gururla ve onurla olursunuz. Hepsinden değerlisi budur."

"Taleplerinizi, fikirlerinizi ve ihtiyaçlarınızı bize söyleyin"

Akif Çağatay Kılıç, sporculardan, kendilerini ihtiyaçları konusunda haberdar etmelerini isteyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Sizlerden ricam, bizlere neleri daha fazla yapabileceğimiz konusunda talepte bulunmanız. Eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı bilmeliyiz. Sizler arazidesiniz ve biz arazi çalışmalarına çok önem veririz. Parti olarak her zaman halkın içinde olmaya çok büyük özen gösteriyoruz. Sizlerden alacağımız fikir ve geri dönüşlerle biz de kendimizi yönlendireceğiz. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda, toplantılarımızda yeni çalışmalar yapabiliriz. Lütfen bizden desteğinizi esirgemeyin, taleplerinizi, fikirlerinizi ve ihtiyaçlarınızı bize söyleyin."

"Bizim sesimizi, arkamızda milletimiz olduğu sürece kimse kesemez"

Bakan Kılıç, konuşması sırasında elindeki mikrofonun arızalanması nedeniyle bir vatandaşın "Sayın Bakanım sesinizi mi kestiler?"' demesi üzerine şöyle konuştu:

"Bizim sesimizi kesmek için milletimizin sesini kesmek gerekir. Sesimizi kesmediler de mikrofon dayanmadı. Bizim sesimizi, arkamızda milletimiz olduğu sürece kimse kesemez. Her zaman milletimizle yürürüz ve sesimiz her zaman milletimizle birlikte çıkar. Biz milletin sesi olduğumuz için sesimiz kolay kolay kesilmez. Sesimizi kesmek için milletin sesini kesmek gerekir, o da olamayacağına göre yolumuza devam edeceğiz."

Mikrofonun değiştirilmesinin ardından konuşmasını sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti hükümetleri döneminde tesisleşme konusunda büyük adımların atıldığını dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kendisi de sporcu olduğu için spora çok büyük önem veriyor. Bizler de bu sayede yaptığımız çalışmalarda rahat ilerleyebiliyoruz. Bir destek istediğimizde en üst seviyede bu desteği görüyoruz ve sizlere yansıtmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bugün burada Avcılar Belediye başkan adayımızla, başkan Bayram Şenocak ile beraberiz. Kendisine eskiden ilçe başkanı olduğu için 'Bayram Başkan' demiyorum, 30 Mart akşamı saat 20.00-21.00 sularında sandıktan çıkacak sonuçta başkan olacağını düşünüp, inandığım için bunları söylüyorum. 20.00-21.00 dememin sebebi de, biz AK Parti olarak sonuçları çok hızlı alırız. Sporda da sizlerin çabası ve bizim desteğimizle hızlı ve başarılı sonuçlar alacağımızı ümit ediyoruz."

Bakan Kılıç, konuşmasının ardından yerel sporcular, antrenör ve yöneticilerin taleplerini dinledi ve onlarla bir süre sohbet etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement