İlhan Cavcav'dan Birlik ve Beraberlik Çağrısı - Son Dakika
Spor

İlhan Cavcav'dan Birlik ve Beraberlik Çağrısı

İlhan Cavcav\'dan Birlik ve Beraberlik Çağrısı

Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, zor zamanlar geçiren Ankaragücü'ne yardım etmek istediklerini belirterek, "Gençlerbirliği olarak 19 Mayıs Stadı'nı biz kiralayacağız" dedi.

31.08.2012 11:14  Güncelleme: 11:12

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, zor zamanlar geçiren 103 yıllık Ankaragücü'ne yardım etmek istediklerini belirterek, "Gençlerbirliği olarak 19 Mayıs Stadı'nı biz kiralayacağız. Ankaragücü'nden 1 yıl saha kirası almayacağız" dedi.

Gençlerbirliği Yönetim Kurulu, yeni sezon öncesinde Ankara'da görev yapan basın mensuplarıyla verilen yemekte bir araya geldi. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde verilen yemeğe Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, yönetim kurulu üyeleri Enis Safi, Arif Ölmez, Genel Menajer Cem Onuk ile teknik direktör Fuat Çapa da katıldı.

Cavcav, yemek öncesi yaptığı konuşmada, Başkent'in Spor Toto Süper Lig'de tek takım kalması nedeniyle bütün gözlerin Gençlerbirliği'ne çevrildiğini ifade ederek, "Her ne kadar 2-3 oyuncumuz gitmiş olsa de onların yerine Gençlerbirliği tarihinde ilk defa bu seneki kadar transfere para harcadık. Geçen yıl genç bir hocamızla sahaya çıktık kendisi de başarılı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu yıl da Fuat Hoca'yla devam kararı aldığımızda kendisine de söyledim. Bize hiçbir zaman 1-2 yıllık antrenör değil, Avrupa'da olduğu gibi 5-10 sene bir takımın başında kalacak teknik adam lazım" diye konuştu.

"DOYDUĞUMUZ YER ANKARA"

Kulüp olarak eleştirilere açık olduklarını dile getiren Cavcav, "İlhan Cavcav olarak ben, her yapıcı teklife her zaman saygı duyan bir insanım. Bu gibi durumlarda öneri ve fikirlerinizi beni arayarak söylemenizden mutlu olurum. Hepimiz Ankaralıyız, başka illerden arkadaşlarımız olabilir ama doyduğumuz yer Ankara" şeklinde konuştu.

"YILLIK SAHA GİDERİMİZ 2 MİLYON TL"

Ankaragücü Kulübü'nün küme düşmüş olmasına, 10 yaşından beri 19 Mayıs Stadı'nda maç izleyen bir insan olarak üzüldüğünü söyleyen Cavcav, "Bent Ahlat Bey ile de görüştüm. Kendisini çok ciddi bir arkadaş ve kararlı tutumu da beni mutlu etti. Ankaragücü'nün içinde bulunduğu şartları göz önüne alarak Spor Genel Müdürü'nü ziyaret ettik. Saha kiralarımızın 1 milyon 860 milyar lira olduğunu, saha bakımı, elektrik, doğalgaz ve personel gider olmak üzere yıllık 2 milyon liraya yakın giderimiz olduğunu ifade ettik. Elinden ne gelirse Ankara kulüpleri için yapacağını söyledi. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'a, 'bizim kiramızı öyle bir duruma getirin ki, biz Ankaragücü Kulübümüzü 1 yıl boyunca sahamızda hiçbir masraf almadan, her şeyi Gençlerbirliği olarak biz üstlenelim, Ankaragücü de sadece maç içerisindeki güvenliği sağlasın. Ankaragücü'ne biz de yardım etmek istiyoruz' dedim. 10 Eylül'e kadar daha önce kurduğumuz ortak birliği iptal ediyoruz. Gençlerbirliği olarak sahayı biz kiralayacağız. Ek protokolle de Ankaragücü'ne dediğimiz şartlar içerisinde arkadaşlarımızın 1 yıl hiç saha kirası ödemeden onların oynamasını temin edeceğiz" dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE İYİ BİR SEZON YAŞAYARAK, TÜRKİYE'DE SESİMİZİ DUYURURUZ"

Yakın zamanda Ankaragücü Başkanı Bent Ahlat'ın kendisinden oyuncu konusunda yardım istediğini anlatan Cavcav, "Daha evvel olmuş olsaydı, gönderdiğimiz futbolcular vardı ama şu anda elimizde olan futbolcuların bize lazım olduğunu, bir boşluk olursa kendilerine yardımcı olacağımızın sözünü verdim. Hem Gençlerbirliği hem de Ankaragücü olarak birlik ve beraberlik içerisinde iyi bir sezon yaşayarak, Türkiye'de sesimizi duyururuz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İlhan Cavcav'dan Birlik ve Beraberlik Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement