Kadınlar Eurocup - Son Dakika
Spor

Kadınlar Eurocup

Kadınlar Eurocup

Kadınlar Eurocup B Grubu'nun 5.maçında, Rusya'nın Chevakata Vologda Takımı'nı yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde galibiyetin sevinci yaşanıyor.

06.12.2013 12:53

Kadınlar Eurocup B Grubu'nun 5. maçında, Rusya'nın Chevakata Vologda Takımı'nı yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde galibiyetin sevinci yaşanıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, maçın öneminin bilincinde olan oyuncular ve teknik heyetin, gösterdiği performansla bu maçı kazanmayı hak ettiğini söyledi.

Deplasmanda rakibini 73-65 yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi, gruptaki 4. galibiyetini almış odu. Önümüzdeki hafta yine deplasmanda İsveç'in Norrköping Dolphins Takımıyla karşılaşacak olan Mersin ekibi, bu maçı da kazanıp gruptan lider olarak çıkmak istiyor.

"MAÇI KAZANMAYI HAK ETTİK"

Chevakata Vologda ile Norrköping Dolphins maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özcan, Chevakata Vologda maçının kendileri için zor geçtiğini ifade ederek, "Zaten maç öncesi bunun bilincindeydik. Rakibimizi Türkiye'de yenmiştik ama deplasmanda işimizin zor olacağını biliyorduk. Bu bilinçle maça çok iyi hazırlandık ve konsantre olduk. Nitekim maça istediğimiz gibi etkili ve iyi başladık. Çünkü bu maç final niteliğinde bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Maçın öneminin bilincinde olan oyuncularımız ve teknik heyetimiz, gösterdiği performansla bu maçı kazanmayı hak ettiler. Bundan dolayı oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum" diye konuştu.

"GRUPTAN ÇIKACAK TAKIMLARI SON MAÇLAR BELİRLEYECEK"

Önümüzdeki hafta grubun son maçında oynayacakları İsveç'in Norrköping Dolphins maçıyla ilgili de konuşan Özcan, "Şu an grupta birinci sıradayız ancak gruptan çıkacak ilk iki takımı belirleyecek maçlar haftaya oynanacak. Yani gruptan çıkacak takımları son maçlar belirleyecek. Evimizde yenildiğimiz Norrköping Dolphins Takımıyla grubun son maçına çıkacağız. Bu maçta galip gelmemiz halinde grubu birinci olarak bitireceğiz ancak 5 sayının üzerinde maçı kaybetmemiz halinde grubu ilk 2 içerisinde bitirememe gibi bir durum söz konusu olacak. Bu maçta zor geçecek. Bundan dolayı maça çok iyi hazırlanıp, rakibimizi sahasında yenip son 16'ya kalmayı amaçlıyoruz. İnanıyorum ki oyuncularımız bunu başarabilecek güçteler" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadınlar Eurocup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement