Bayat'ta çıkan yangında 2 ev ile samanlık küle döndü - Son Dakika
Yaşam

Bayat'ta çıkan yangında 2 ev ile samanlık küle döndü

Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Kunduzlu Köyü'nde çıkan yangında Yahya ve Sadık Kafadar kardeşlere ait samanlıkta çıkan yangın kısa sürede büyüyerek evlere sıçradı. İhbar üzerine jandarma ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alınırken 2 ev ile 1 samanlık kullanılamaz hale geldi. İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Naim Çetinkaya olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Kızılay Çorum Şubesi de evi yanan ailelere yardımda bulundu.

12.09.2023 16:08

Bayat'ta çıkan yangında 2 ev ile samanlık küle döndü

ÇORUM - Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Kunduzlu Köyü'nde çıkan yangında 2 ev ile 1 samanlık küle döndü.

Edinilen bilgilere göre, Yahya ve Sadık Kafadar kardeşlere ait samanlıkta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın evlere sıçradı. İhbar üzerine köye jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alınırken Yahya ve Sadık Kafadar'a ait 2 ev ve 1 samanlık kullanılamaz hale geldi.

Olayın duyulmasının ardından İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Naim Çetinkaya, Kunduzlu Köyü'ne giderek yangın hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. Kızılay Çorum Şubesi tarafından da evi yanan ailelere ayni yardımda bulundu.

Bayat\'ta çıkan yangında 2 ev ile samanlık küle döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bayat'ta çıkan yangında 2 ev ile samanlık küle döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement