66 Yıllık Şoföre Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

66 Yıllık Şoföre Teşekkür Plaketi

66 Yıllık Şoföre Teşekkür Plaketi

Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er; Eskişehir'de 66 yıl şoförlük yapan Mehmet Hayrettin Diyarbakırlı’ya, törenle teşekkür plaketi verdi.

28.03.2014 12:41

Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er; Eskişehir'de 66 yıl şoförlük yapan Mehmet Hayrettin Diyarbakırlı'ya, törenle teşekkür plaketi verdi.

Oda binasındaki törende heyecanlı dakikalar yaşandı. Ödül plaketini Başkan Suat Er'den alan Mehmet Hayrettin Diyarbakırlı, Eskişehir'de 66 yıldır şoförlük yaptığını ve hala da yapmakta olduğunu anlattı. Diyarbakırlı, "Her türlü taşıdı sürdüm. Sürmediğim taşıt kalmadı. 66 yıllık süreç zarfında hiç kaza yapmadım. Hiç trafik para cezası almadım. Trafik kurallarına devamlı uydum. 1948 senesinde ağır vasıta ehliyetimi aldım. Eskişehir'in en eski şoförüyüm. Eskişehir'de çok kişiyi şoför olarak yetiştirdim. Sürdüğüm araçların her türlü mekanik arızalarını tespit edip kendim giderdim. İlkokul mezunuyum, 5 çocuğum ve 11 tane de torunum var. Eskişehir'de şoförlük konusunda yaşayan efsaneyim ben" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 66 Yıllık Şoföre Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement