Ağralı, Kulu'da Skm Açılışlarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Ağralı, Kulu'da Skm Açılışlarına Katıldı

Ağralı, Kulu\'da Skm Açılışlarına Katıldı

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, Kulu ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışlarına katıldı.

08.05.2015 16:22

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, Kulu ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışlarına katıldı.

Kulu ilçe merkezi ve Tavşançalı, Celep, Kozanlı, Zincirlikuyu, Tuzyaka mahallelerindeki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışlarına Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı'nın yanı sıra AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Polat Şimşek, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Talayhan ve partililer katıldı.

Kulu İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Milletvekili Adayı Ağralı, "Bugün Kulu, Başbakanımız sayesinde bütün dünyada konuşulan bir ilçe haline geldi. Başbakanımız, uluslararası toplantılarda Kulu'nun güzelliğini, birlik ve beraberliğini örnek veriyor. Tek derdimiz var; ülkemize, Konya'mıza, Kulu'muza hizmet etmek. Bu konuda elimizden geleni yapacağız" dedi.

"BAŞKA HAVZALARDAN KONYA'NIN KUZEYİNE SU GETİRİLECEK"

Ağralı, Konya ve Kulu'nun su sorunu ile ilgili olarak da, "Geçen hafta Niğde'de KOP eylem planı açıklandı. KOP eylem planında ilk defa Başbakanımızın telaffuz ettiği, başka havzalardan buraya su getirilmesi konusu programa dahil edildi. Bunu müjde olarak vermek istiyorum. Burada toprağımız çok, suyumuz yok. Yaklaşık 1 milyar metreküp su başka havzalardan Konya'nın kuzeyine Kulu, Cihanbeyli, Altınekin, Sarayönü bölgesine getirilecek. İnşallah bunların takipçisi olacağız. Bunlar Başbakan'ın talimatlarıyla olan şeyler. Onun için bu kıymeti kaçırmamamız lazım. Kulu'dan çok güçlü bir destek vermemiz lazım. Farklı partilere mensup olabiliriz, gönlümüzden başka partiler geçebilir ama bu dönem memleket, Konya, Kulu için Ahmet Davutoğlu'nu desteklememiz gerekiyor" diye konuştu.

Milletvekili Adayı Ağralı, dualarla yapılan açılışlarda partililerle sohbet ederek Kozanlı Mahallesi'nde Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağralı, Kulu'da Skm Açılışlarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement