AK Parti Beyşehir'de Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Beyşehir'de Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Beyşehir\'de Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Bayavşar, Çiçekler ve Gökçimen beldelerinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

17.03.2014 16:38  Güncelleme: 16:40

AK Parti Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Bayavşar, Çiçekler ve Gökçimen beldelerinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, Mustafa Akış, 23. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı, Beyşehir Belediye Başkan Adayı Murat Özaltun ve parti mensupları ile birlikte Bayavşar, Çiçekler ve Gökçimen beldelerindeki kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Heyet ziyaret ettiği kahvehanelerde, 30 Mart yerel seçim sürecinde vatandaşlardan destek istedi.

Bayavşar beldesi ziyaretinde konuşan Hüseyin Üzülmez, "Yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili çok şey söylendi. Tek amacımız sizlere daha çok hizmet getirebilmek. Ancak bu seçimin başka bir hedefi var. Bu seçimde milli irade hırsızlarına karşı irademizi koruma seçimi olacak. Bilindiği gibi 2000 yıllarında devlet iflas etmekteyken, IMF'den borç parayla maaş ödenirken halkın arasından birisi, Recep Tayyip Erdoğan çıkarak AK Parti'yi kurdu. 12 yıldır da bu ülkeye hizmet ediyor. Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları bu milletin isteklerini yerine getiriyorlar. Bu nedenle demokratik yolla, oy ile demokrasi ile iktidardan uzaklaştırmak mümkün değil deyip onların 'geleneksel yollarımız' dedikleri türlü metodlara başvurdular. Demokratik yolla elde edemeyeceklerini dış güçleri de arkalarına alarak, Pensilvanya'daki hocayı da lider kabul ederek milli irade hırsızlığı için yola çıktılar" dedi.

Konya Milletvekili Mustafa Akış ise, "Biz arzu ederdik ki 30 Mart seçimleri yerel yöneticileri seçtiğiniz, yerel yöneticilere oy verdiğiniz, hizmete oy verdiğiniz seçimler olsun isterdik. Ama maalesef olmadı. 17 Aralık günü Türkiye'de bir darbe girişimi günü oldu. 17 Aralık günü, 12 Eylül gibi 27 Şubat gibi bir darbe tarihi olarak takvim yapraklarında yerini aldı, sizin seçtiğiniz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve meşru hükümeti düşürmeye dönük bir gayret oldu" diye konuştu.

Beyşehir Belediye Başkan Adayı Murat Özaltun, "Elimizde çok büyük bir güç var. Arkamızda Büyükşehir Belediye Başkanı'mız, Milletvekillerimiz, bakanlarımız, dünya lideri Başbakanımız var. İnşallah onların desteği ile Beyşehir'imizde güzel hizmetler, güzel projeler yolda, sizlerin hizmetine sunulacak" şeklinde konuştu.

Bayavşar beldesinden ayrılan heyet, Çiçekler ve Gökçimen beldelerinde de vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan destek istedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Beyşehir'de Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sabriye: zamanlama manidar....Şimdiye kadar neredeydiniz? 1 0 Yanıtla

Advertisement