AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Çubukçu'dan Başkan Gürkan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Çubukçu'dan Başkan Gürkan'a Ziyaret

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Çubukçu\'dan Başkan Gürkan\'a Ziyaret

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu ve AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez ve yönetim kurulu, Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

08.06.2014 16:13

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu ve AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez ve yönetim kurulu, Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu, şöyle konuştu: "Yerel seçimlerde AK Parti'nin gücünü gösteren bir ilimize ziyaretimizi gerçekleştirdik. Malatya'da şölenimizi iptal ettirdik. Sebebi Soma'da yaşanan maden kazası. Malatya'ya olan sözümüzü yerine getirmek amacıyla, ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bu arada Battalgazi Belediye Başkanımızın tekrar başkanlığa seçilmesinden dolayı kendilerini kutluyor başarılar diliyorum."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da şunları söyledi: "Sizleri burada ağırlamaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. 2002 seçimlerinden bu yana Malatya partimiz AK Parti'nin yüzünü güldürmüştür.Seçimlerin tüm Türkiye'ye, Malatya ve Battalgazi'ye hayırlar getirmesini diliyorum." Gürkan, Çubukçu'ya günün anısına tepsi de kuru kayısı hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Çubukçu'dan Başkan Gürkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement