AK Parti Kayseri Milletvekili Çalış'tan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kayseri Milletvekili Çalış'tan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili Çalış\'tan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

04.08.2015 13:05

AK Parti Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çalış, "Bizler hiçbir kırmızı çizgi belirtmeden sonuna kadar bütün samimiyetimizle Türkiye'de bir hükümet kurulmasını isteyen tek partiyiz" dedi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyetine yapılan ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili olarak, "Buradan Türk Milletine ve Türkiye'de yaşayan insanlarımızın hiçbir provokasyona gelmemelerini istiyoruz. Türkiye'de provokatif ortam yaratılmak isteniyor. Ben vatandaşlarımızın özellikle hiçbir kaosa izin vermemelerini istiyorum. Bizler binlerce yıldır el ele yaşadığımız kardeşlerimizle inşallah yine bir arada yaşamaya devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi PKK olaylar çıkartmaya başladı. Bununla ilgili şehitler verdik. Bunlara karşı devletimiz sonuna kadar güçlüdür" diye konuştu. Koalisyon çalışmalarına da değinen Çalış, "Koalisyon görüşmelerinin CHP ayağı son görüşmeleri yapıldı. Yapılan çalışmaların sonucu başbakanımıza iletildi. Onun sonuçlarını bekliyoruz. İnşallah vatanımız, milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Bizler hiçbir kırmızı çizgi belirtmeden sonuna kadar bütün samimiyetimizle Türkiye'de bir hükümet kurulmasını isteyen tek partiyiz. Bazı partiler kırmızı çizgilerini belittiler. Bazı partiler muhalefette kalmak istediklerini belirttiler. Biz seçimde sandıktan çıkan sonuca saygı duyup koalisyon çalışmalarını yürütmeye çalıştık. Bizler elimizden geldiğince istikrar sürsün diye koalisyon çalışmalarına devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Metin Kösedağ ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Miletvekili Havva Talay Çalış'a görevinde başarılar diledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kayseri Milletvekili Çalış'tan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement