AK Parti'li Uzun Toroslar İlçe Başkanlığı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Uzun Toroslar İlçe Başkanlığı'nı Ziyaret Etti

AK Parti\'li Uzun Toroslar İlçe Başkanlığı\'nı Ziyaret Etti

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, yaşanan kongre süreci sonrası güven tazeleyen Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı'yı ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu.

05.01.2012 15:37

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, yaşanan kongre süreci sonrası güven tazeleyen Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı'yı ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu.

Mersin'de AK Parti kadrolarının güçlü bir yapıya büründüğünü ve bu durumun belediye seçimlerinde Mersin'in 'Ak belediyecilikle' tanışması anlamına geleceğini savunan Uzun, "Mersin'in ve Türkiye'nin önünde 2023 hedefi var. Bu süreçte önümüzdeki yıl yapılacak Akdeniz Oyunları, Mersin'in Akdeniz'e açılma fırsatı yaratacak. Hazırlık sürecide Mersin'in sorunları içinde çözüm fırsatı olacak.

2012 bütçe çalışması önceki yıllara göre daha iyi yapılacaktır. Çünkü bu bizim ustalık dönemimiz. Milletimiz daha iyi hizmet alacak" dedi.

AK Parti iktidarı döneminde işçinin, emeklinin, çiftçinin durumunun geçmişe oranla büyük ölçüde iyileştiğini kaydeden Uzun, "AK Parti iktidarından önce emekli maaşlarının ödenmesinde dahi sıkıntı yaşanıyordu. Faizler almış başını gitmişti. Şimdi faizler çok düşük hale getirildi ve üreticilerimiz ciddi anlamda destekleniyor" diye konuştu. Terörle mücadeleye şimdiye kadar harcanan paranın 400 milyarın üzerinde olduğunu, birilerinin terörün bitmesini istemediğini belirten Uzun, AK Parti iktidarının terörü bitirmeye kararlı olduğunu vurguladı.

Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı da ziyaretten dolayı yaşadıkları mutluluğu dile getirerek, kendisine destek verenlere teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Uzun Toroslar İlçe Başkanlığı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement