Ak Parti, Osmancık Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ak Parti, Osmancık Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Ak Parti, Osmancık Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından Osmancık ilçesinde "Danışma Meclisi" toplantısı düzenlendi.

19.05.2013 18:07

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından Osmancık ilçesinde "Danışma Meclisi" toplantısı düzenlendi.

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya ve partililerin katıldığı toplantıda parti çalışmaları ve önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde izlenecek yol haritası masaya yatırıldı.

Toplantıda bir açılış konuşması yapan AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti olarak Türkiye'yi demokratik, özgürlükçü ve insanı merkeze alan sivil bir anayasaya kavuşturacaklarını söyledi. Anayasa çalışmaları sürecinde AK Parti'nin iyi niyetini ortaya koyduğunu dile getiren Ceylan, Anayasa Uzlaşma komisyonunda tüm partilerin eşit şekilde temsil edildiğine dikkat çekti. Zor bir süreçten geçtiklerini dile getiren Ceylan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde teşkilatların gayretleriyle bu zor süreci kolaylaştıracaklarını belirtti.

AK Parti iktidarında devrim niteliğinde çalışmalara imza atıldığını vurgulayan Ceylan, yapılan hizmetlerin kamuoyuna anlatılması noktasında bir eksiklik yaşandığını belirterek, partililerden ev ev, kapı kapı dolaşarak AK Parti hizmetlerini anlatmalarını istedi.

1961 yılından 2002 yılına ülkede 32 hükümetin kurulduğunu açıklayan Ceylan, "41 yıllık süreçte kurulan tüm hükümetlerin ortala ömrü 1.5 yıldan aşağı oldu. 2002'den bu yana AK parti tarafından yapılan hizmetlerle geçmiş 32 hükümet döneminde yapılan hizmetleri karşılaştıralım. Hangi ölçü birimiyle karşılaştırılırsa karşılaştırılsın 10 yılda diğer hükümetlerin yaptığı hizmetlerin 10 katı hizmet ürettik bu ülkede. Bu milletin hayat standartlarını yükseltecek atılımlar yaptık. Ne aldanan olduk, ne aldatan. Milletin emanetine sahip çıkarak halel getirmedik" dedi.

Türkiye'nin hükümet sistemi olan parlamenter sistemin yıllar boyunca siyasi istikrarsızlık yaşanması, ekonomik ve toplumsal sorunların ortaya çıkmasına neden olduğunu anlatan Ceylan, başkanlık sisteminin Türkiye'nin gelişimine katkıda bulunacağını sözlerine ekledi.

AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı ise, muhalefeti eleştirerek, muhalefet partilerinin yapılan yok sayma, görmezden ve sürekli eleştirme gibi bir anlayışı benimsediğini söyledi. Osmancık'ın yeni bir hastaneye kavuşacağını dile getiren Bağcı, hastanenin tamamlanmasıyla bölgede yaşayan 75 bin insanın buradan sağlık hizmeti alacağını açıkladı. İlçeye yapılması planlanan 300 kişilik öğrenci yurdu için çalışmaların devam ettiğini dile getiren Bağcı, önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan öğrenci yurdunun 1 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti.

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ise, AK Parti iktidarında her alanda olduğu gibi belediyecilik alanında da güzel hizmetlerin yapıldığını belirtti. Yerel seçimlerde gelecek seçimler yerine gelecek nesilleri düşünerek göreve talip olduklarını dile getiren Yazıcı, bugüne kadar bu anlayış doğrultusunda hareket ettiklerini ifade etti.

İlçede alt yapı yatırımlarının büyük bir süratle sürdüğünü kaydeden Başkan Yazıcı, "Alt yapıda önemli bir ivme kazanan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaklaşık olarak üst yapı ve alt yapı ile birlikte 30 milyon TL'ye yaklaşan bu yatırımımızda kanalizasyon şebekesi tamamlanmak üzere ve su şebeke hatları için çalışmalar kısa sürede başlayacak. Bu her iki çalışmanın bitmesinin ardından Osmancık yolları sıcak asfaltla kaplanacak ve kaldırımlar hazırlanan projelerle daha modern bir görünüme kavuşacak. Böylece Osmancık şehir merkezinin çehresi değişecek. Modern bir görünüme sahip olacak ilçemizin bu yatırımlarla uzun süredir yaşadığı alt yapı sorununa son vereceğiz" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Parti, Osmancık Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement