AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Koyulhisar'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Koyulhisar'da İncelemelerde Bulundu

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Koyulhisar\'da İncelemelerde Bulundu

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin Koyulhisar'da incelemelerde bulundu.

22.07.2013 16:21

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin Koyulhisar'da incelemelerde bulundu.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren'i makamında ziyaret eden Bilgin daha sonra pazar yerinde esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Bilgin daha sonra ilçe Kaymakamı Şenol Turan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Kaymakam Şenol Turan'dan ilçeye yapılması düşünülen projeler hakkında bilgi aldı. Projelere olumlu baktığı söyleyen Bilgin, "Sivas ve ilçelerde bir takım ziyaretlerde bulunup hemşerilerimizle biraya gelerek yaptığımız hizmetlerin yansımasını, sıkıntı ve problemleri bizzat yerinde bire bir müşahede ederek çözüm noktasında bizzat takip ediyoruz. Kaymakamımızın bize iletmiş olduğu projeleri yerinde takip edip inşallah neticelendireceğiz yine belediye başkanımız çok güzel çalışmalar yapmış kendinden Allah razı olsun o manada belediye başkanımızın talepleri noktasında yapılabilecekleri takip edip gerekeni yapmaya çalışacağız" dedi.

Siyasetin tek bir amacı vardır millete hizmet etmektir diyen Bilgin, "Sorunları azaltıp daha gelişmiş bir Koyulhisar daha gelişmiş bir Sivas daha gelişmiş bir Türkiye için çalışıyoruz. Bizim milletimizle beraber yürüyüşümüzle beraber çalışmalarımızla yarın ki Koyulhisar'ı bugünden daha güzel hale getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Koyulhisar'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement