Niğde Belediye Başkanı Akdoğan'dan Baro Başkanlığına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan'dan Baro Başkanlığına Ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan\'dan Baro Başkanlığına Ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Baro Başkanlığını ziyaret ederek avukatlarla bir araya geldi.

10.03.2014 13:45  Güncelleme: 13:56

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Baro Başkanlığını ziyaret ederek avukatlarla bir araya geldi.

Niğde AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi ile birlikte Baro Başkanlığını ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yapılan çalışmalarını anlatarak yeni dönem projeleri hakkında bilgi verdi.

Niğde Baro Başkanı Av. Hüseyin Demirbilek'in yanı sıra çok sayıda avukatın katıldığı toplantıda hizmetlerini anlatan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde için, en iyi hizmeti üretme gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "30 Martta seçim var. Bu seçimlerin Niğde'mize, milletimiz ve memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seçim kampanyamızı şu anda hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Bu kapsamda sizlerle beraberiz. Seçim maratonu hızlı bir şekilde gidiyor. Bundan 5 yıl önce de adaydık. Niğdelilerin büyük bir bölümü kazanacak kadar bize oy verdiler biz de seçimi kazandıktan sonra herkese, her kesime hizmet etme gayreti içerisinde olduk. Şehrimizin bundan 5 yıl önceki durumunu biliyoruz. Bu gün ki durumunu biliyoruz" dedi.

Şehrimiz ve İnsanımız İçin Çalıştık

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Göreve geldiğimizde insanlar suyunun akmadığından, kanalizasyonunun çalışmadığından şikayetçiydi. Bu noktada ciddi bir talep vardı. Bu soruna öncelik tanıdık. Daha sonra yollarımızın, kaldırımlarımızın yapımını gerçekleştirdik. Şehrimizin yollarının bundan 5 yıl önceki halini de şimdiki halini de görüyoruz. Kaldırımlarımızı ve caddelerimizi şehrimize yakışır hale getirdik. Şehrimiz ve insanımız için çalıştık. Birçok alanda şehrimize ve insanımıza hizmet üreterek bir 5 yıl geçirdik" şeklinde konuştu.

Önemli Projeleri Hayata Geçirdik

Başkan Akdoğan; "Bir çok alanda hizmet ürettik. Sosyal tesislerden, hayvan barınağına kadar. Hayvan Pazarından, Mezbahaya, Zahire Pazarına, İtfaiye'ye kadar şehrimizde ihtiyaç olan önemli projeleri gerçekleştirdik. Kapalı Pazar yerleri, Arsenik arıtma tesisi, Vahşi depolamaya son vererek Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi yapımını gerçekleştirdik. Belediyemizin önünde şu anda 700 araçlık bir kapalı otopark ve Kent Meydanı yapım çalışması devam ediyor. Kapalı otoparkımız ücretsiz olarak vatandaşlarımıza hizmet verecek. Bunun yanı sıra şehrimize yakışır güzel bir Kent Meydanı yapım çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 5 Yılda Önemli Projelere İmza Attı

Niğde AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Niğde açısından ele alırsak Niğde geçmiş dönemlerde çok kötü idare edilmiş, çok günü birlik politikalarla idare edilmiş, ileriye dönük çocuklarımıza yönelik ya da 30 yıl 40 yıl sonra ne olacağı hiç bir zaman düşünülmemiş. Şehir nasıl gelişecek? Buradaki insanlar neyle uğraşacak? Bunlara hiç kafa yorulmamış. Günü birlik idare edilmiş gitmiş. Netice de son 5 seneden sonra hem yol alındı, mesafe alındı ve ciddi projelerde geliştirildi. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Faruk Başkanımız en iyisini yaptı. İyi işler yaptı. O bakımdan Faruk Başkanı desteklememizde hiç bir sıkıntı yok. Faruk Başkan Niğde'nin çocuğu. Burada doğmuş büyümüş iyi bir ailenin mensubu. Siyasi partinin geleneksel olarak çocukluğundan beri siyasi faaliyetlerin içinde bulunmuş, ilçe başkanlığı yapmış, il başkanlığı yapmış, İl genel meclis üyeliği yapmış bu ortamlarda bulunmuş ve Belediye Başkanlığı yapmış, tecrübesi var. Rahatlıkla Belediye Başkanı Adayı oldu. Önümüzdeki dönemde, çok daha başarılı, çok daha güzel hizmetler yapılacağına inanıyorum. Biz de tam destek olacağız" şeklinde konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde Belediye Başkanı Akdoğan'dan Baro Başkanlığına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement