Aliağa'yı Zafer Bayramı Coşkusu Sardı - Son Dakika
Yerel

Aliağa'yı Zafer Bayramı Coşkusu Sardı

Aliağa\'yı Zafer Bayramı Coşkusu Sardı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90'ıncı yıldönümü, Aliağa'da büyük bir coşkuyla kutlandı.

31.08.2012 13:13

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90'ıncı yıldönümü, Aliağa'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Akşam yapılan fener alayı ve zafer yürüyüşü görsel şölene dönüştü. Demokrasi Meydanı'nda yürüyüş ve fener alayı için toplanan yurttaşlar yürüyüş öncesi ve yürüyüş sonrasında ellerinde Türk bayraklarıile çalınan marşlara eşlik ederek Zafer coşkusunu doyasıya yaşadı.

Demokrasi Meydanı'ndan başlayan yürüyüş Hükümet, Barbaros ve İstiklal Caddesi üzerinden devam ederek başladığı noktada Demokrasi Meydanı'nda son buldu. Ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle marşlar eşliğinde yürüyüşe katılan yurttaşlar, alkışlar ve söyledikleri 10. Yıl Marşı ile sokakları inletti.

Havai Fişek gösterisinin de yapıldığı gecede yürüyüş öncesi Aliağa Belediyesi Helvacı Halk Oyunları Ekibi gösteri sundu. Zafer Yürüyüşü ve fener alayına Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, belediye başkan yardımcısı Uğur Eren, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, sivil toplum örgütü başkanları ve temsilcileri,

Aliağa eski belediye başkanı ve CHP İzmir eski milletvekili Hakkı Ülkü ve çok sayıda yurttaş da katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'yı Zafer Bayramı Coşkusu Sardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement